Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)



ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 3–0
Δίκαιη νίκη σημείωσε στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας ο Πρωτέας επί του Παλλαυρεωτικού με 3-0. Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι ο γηπεδούχος Πρωτέας είχε μεγαλύτερη διάθεση για την νίκη, καθώς στο πρώτο 5λεπτο του παιχνιδιού ο Παπακωνσταντίνου αρχικά και ο Βεϊζάι λίγο αργότερα, έστειλαν με ενέργειές τους την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Κάπα (που πραγματοποίησε σειρά εντυπωσιακών αποκρούσεων στην συνέχεια)!
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο διάστημα 15’-30’ να επικρατήσουν στο κέντρο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το κατάφεραν σε μερικές περιπτώσεις αλλά οι τελικές ενέργειες των Ζουμά και Μιχαηλίδη δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα (δεν το επέτρεψε και ο τερματοφύλακας Παπαβασιλείου)…
Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ο αεικίνητος Κούλιμπης με σουτ μέσα σε αναμπουμπούλα της αντίπαλης άμυνας άνοιξε το σκορ (1-0). Με την έναρξη του β’ μέρους (47’), ο πάντα έτοιμος για το γκολ Μπαλογιάννης, με πλασέ πέτυχε το 2-0 και στο 73’ ο Παπακωνσταντίνου με σουτ εκτός περιοχής (δοκάρι και μέσα) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο Πρωτέας έδειξε στοιχεία αρκετά καλής ομάδας ενώ κι ο Παλλαυρεωτικός (χωρίς εμπειρία της κατηγορίας, άσχετα με τις προσωπικότητες του ρόστερ του) είχε διαστήματα καλής απόδοσης αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.
Διαιτητές: Ελένη Αντωνίου – Σπυρόπουλος, Κουτρομάνος.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας (75’ Κουλούρης), Νίνα, Κούλιμπης, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι (84’ Στάθ. Παπαγεωργίου), Μακρυπίδης (55’ Θάνο), Χύκα, Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Α. Δεληγιάννης): Κάπα, Σπυρόπουλος (56’ Χρήστου), Ρόσι, Νικολαΐδης, Σουλιώτης, Πάνου, Κ. Παπαδόπουλος, Φετολλάρι (72’ Θεοφανίδης), Ζουμάς (67’ Μπαγιάστας), Δρούγκας, Μιχαηλίδης.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 3–1
Το 0-3 που έπρεπε να είναι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, μετετράπη σε 3-1 στο β’ μέρος ενώ θα μπορούσε να είχε γίνει και 8-1! Η Σταμάτα άλλαξε «πρόσωπο» στο β’ 45λεπτο του παιχνιδιού αφού ο Αετός είχε αφήσει το «καλό του πρόσωπο» στ’ αποδυτήρια, «γύρισε» το ματς και πήρε άνετη νίκη…
Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν καθόλου καλά στην αρχή και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30’ με πλασέ του Καραβατάκη (0-1) ενώ είχαν δοκάρι στο 38’ και δύο ακόμη εξαιρετικές ευκαιρίες να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ!
Η Σταμάτα ισοφάρισε 1-1 με πλασέ του Γεωργιανού Μπουρτζαλιάνι στο 70’, που ήταν σκόρερ και του δευτέρου τέρματος. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 80’ με κεφαλιά του Μπουρτζαλιάνι ενώ το σκορ έκλεισε στο 90’ ο νεαρός (γεν. 2000) Μπέντης με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής (3-1)… Χωρίς υπερβολή, η Σταμάτα στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα έχασε 7-8 σίγουρα γκολ! Η εμφάνισή της και η νίκη με ανατροπή πανηγυρίσθηκε δεόντως στο τέλος.
Από την άλλη πλευρά, ο Αετός μπορεί να είχε αρκετές απουσίες βασικών στελεχών αλλά η απόδοσή του στο β’ ημίχρονο ήταν απογοητευτική…
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μπαλαρής, Μπόρας, Κ. Πέππας, Κονόμης (46’ Χαμπέρης), Χρυσανθόπουλος (65’ Μπέντης), Μπουρτζαλιάνι, Ν. Πέππας, Φαραντάκης (71’ Αγαπητός).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Α. Γκούτσιας, Μοιρώτσος, Κονταρίνης, Γ. Γκούτσιας, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Βατίστας, Ζαφειρόπουλος, Καραβατάκης, Μποϊμπέι, Αηδόνης.


ΑΝΟΙΞΗ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 4–2
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων, με την γηπεδούχο Άνοιξη να επικρατεί μόνο με 4-2! Οι γηπεδούχοι έχασαν από την αρχή σημαντικές ευκαιρίες και μόλις στο 31’ άνοιξαν το σκορ με τον Νικήτα Αθανασόπουλο (απέφυγε δύο αντιπάλους και σκοράρησε με αριστερό βολέ), που επέστρεψε στα «πάτρια εδάφη» ύστερα από σειρά ετών (1-0).
Στο β’ μέρος δεν άλλαξε το σκηνικό καθώς ο Διόνυσος συνέχισε να αμύνεται. Στο 54' πάλι ο Νικήτας Αθανασόπουλος (με κεφαλιά) αξιοποίησε σέντρα του Κώστα Τσεβά, κι έκανε το 2-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (59’) έγινε το 3-0 με προσωπική ενέργεια του Κεφάλα ενώ στο 70’ ο Κ. Τσεβάς είχε δοκάρι με ωραία εκτέλεση φάουλ.
Ο Διόνυσος κατάφερε να μειώσει στο 78' με τον Ευαγγελάτο (3-1). Όμως η Άνοιξη ήταν πολύ καλή στο κέντρο και μπροστά, με αποτέλεσμα να διευρύνει το σκορ: Στο 85' ο Ειρηναίος Αθανασόπουλος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδώρου, πέτυχε το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτυ στο 90’, που εκτέλεσε εύστοχα ο Αγγελόπουλος για το τελικό 4-2.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μετακίδης, Κουλοχέρης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης (77' Λαγαστής), Τρακάκης, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Κεφάλας (55' Θεοδώρου), Σκούρας (67' Γεωργούσης), Ειρ. Αθανασόπουλος, Νικ. Αθανασόπουλος, Δρόσος, Κ. Τσεβάς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Αλεξόπουλος, Γεωργοκίτσος (80' Δήμτσας), Βαϊόπουλος, Μίσιος, Ντόφης, Ευαγγελάτος (46’ Χ. Ραυτακόπουλος), Σκαφίδας, Δ. Ραυτακόπουλος, Αγγελόπουλος, Πασαλιμανιώτης, Παλιούρας (80' Γαβαλάς).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–0
Μετά από πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, γεμάτο νεύρα, χωρίς πολλές φάσεις, ο μέτριος Σαρωνικός κατάφερε να επιβληθεί γηπεδούχος του δυνατού Ωρωπού με 1-0.
Μόλις στο 2’ σουτ του Παπαγεωργίου «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι του Καραλή. Στο 30’ έγινε μονόλεπτη διακοπή του αγώνα, για να δροσισθούν οι παίκτες, καθώς η ζέστη ήταν σχεδόν αφόρητη!
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ασύνδετοι, με τον Χαρίτο απελπιστικά μόνο μπροστά… Στο 40’ ο Σαρωνικός απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ωρωπού με τον Βελετάκο ενώ στο 44’ είχε τετ-α-τετ ο Φιλλής, το πλασέ του οποίου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε με δυσκολία ο Καραλής.
Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός βελτιώθηκε και με τον Αλεξίου να παίρνει πρωτοβουλίες στο κέντρο, «κυκλοφόρησε» την μπάλλα καλύτερα. Ο Ωρωπός συνέχισε την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά μέχρι εκεί (επιθετικά ήταν αδύναμος). Στο 63’ νέο δυνατό διαγώνιο σουτ του Παπαγεωργίου έστειλε την μπάλλα λίγο άουτ και στο 66’ ο Αλεξίου με κοντινή κεφαλιά, μετά από κόρνερ, πέτυχε το 1-0. Τέλος, στο 80’ ο Κοντογιαννόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, όταν πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή ελάχιστα άουτ!
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι και τις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουν αλλά σε πολύ καλή ημέρα ο Καραλής, τους απογοήτευσε…
Οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Χόικας, Χριστόπουλος έπαιξαν λίγο έδρα αλλά δεν έκριναν το αποτέλεσμα…
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Kρυεμάντι, Αλεξίου, Χαρίτος (90’ Μπούκης), Βελετάκος (76’ Κοντογιαννόπουλος), Τσομπανάκης (55’ Ρέδι).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Σαρκίρης, Γ. Μπαλόκας (76’ Κανάρης), Αλιάι, Βολιώτης, Π. Νικολάου (81’ Αμπάζι), Μήτρου, Παπαγεωργίου, Σκαρμούτσος, Κ. Φιλλής, Κατσίκας (46’ Σ. Μπαλόκας), Μπραχιμάι.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–2
Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη πήρε στον Γέρακα από την γηπεδούχο ομάδα η Βουλιαγμένη με 2-1. Ο Γέρακας διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα οι επιθέσεις του. Και στο 22’ ο Παντελής Μαντακίδης με σουτ-κεραυνό σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου (35 μέτρα) σημείωσε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους και ισοφάρισαν στο 40’ με κοντινό πλασέ του Δημητριάδη (1-1). Στο β’ μέρος (48’) ο Γέρακας είχε δοκάρι σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Καλούδη και συνέχισε να υπερέχει… Όμως, είχε και την βοήθεια του διαιτητή, όταν σε μια περίεργη φάση στο 55’ έδωσε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε ο Δελάρδας κι απέκρουσε ο Παπαχριστόπουλος…
Παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στους φιλοξενούμενους, η Βουλιαγμένη πέτυχε δεύτερο γκολ σε αντεπίθεση (74’). Έκανε μπάσιμο ο Βοργιάς και πέρασε ασίστ στον Παφίτη, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα και πάλι στην ομάδα του (1-2). Λίγο αργότερα (80’) ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει πέναλτυ σε ανατροπή εντός περιοχής του Πουλάι, που έμπαινε μόνος του για να σκοράρει!
Μετριότατος ο διαιτητής Κουτρομάνος και με απρεπή συμπεριφορά στους παράγοντες των ομάδων! Σωστοί οι βοηθοί Μπαλάγκα, Κ. Κορωνιάς.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Ροζάκος (7’ λ.τρ. Κ. Χαλκιάς), Τσιροζίδης, Ζούρας, Βλαχιώτης, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης, Καλούδης, (78’ Παργιανός), Μίαρης, Δριλάκης (70’ Στέφ. Παπαδόπουλος), Δελάρδας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Τσοπουρασβίλι (60’ λ.τρ. Ταγκούλης), Πολάτος, Ζακόπουλος, Βοργιάς, Καρδαμίτσης, Κουσιάκης (67’ Αντωνόπουλος), Πουλάι, Παφίτης (89’ Στέφ. Χαλκιάς), Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 2–4
Την έκπληξη της αγωνιστικής σημείωσε η Δόξα Ποντίων Αχαρνών με την νίκη της 4-2 επί του Παμπαιανικού στην Παιανία. Ονειρεμένη πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους, απογοήτευση και κατεβασμένα κεφάλια για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν υποφερτά μόνο στο διάστημα 46’–75’. Η Δόξα Ποντίων πραγματοποίησε εκπληκτικό ντεμπούτο στην Β’ κατηγορία, προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο (στα πρώτα 45’ έπαιξε πολύ καλά), κι έφυγε νικήτρια από μια δύσκολη έδρα.
Το 0-1 πέτυχε με σουτ ο Σονίδης, από πάσα του Μαβίδη, στο 18’. Λίγο αργότερα (25’) πάλι ο Σονίδης έκλεψε την μπάλλα από λάθος του Ξεφτεράκη και με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα Ομουρίδη, σημείωσε το 0-2. Το 0-3 διαμόρφωσε στο 40’ ο Αθανασέλος, με απευθείας κτύπημα φάουλ από την γραμμή του κέντρου του γηπέδου! Έτσι, η Δόξα διασφάλισε ουσιαστικά την νίκη…
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο για ν’ αλλάξει το κλίμα και την ροή του παιχνιδιού. Στο 48’ ο Χατζής με κεφαλιά μείωσε 1-3 και στο 55’ ο Κατσικώστας με νέα κεφαλιά έκανε το 2-3. Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους κι επιδίωξαν την ισοφάριση (είχαν και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες). Το ματς έγινε πιο δυνατό και τα φάουλ ήταν συνεχή (κυρίως από τους παίκτες της Δόξας). Ο διαιτητής δεν σφύριζε όλες τις παραβάσεις, αφήνοντας τον αγώνα να συνεχίζεται χωρίς πολλές παρατηρήσεις και κίτρινες κάρτες. Σε μια τέτοια φάση, στο 72’, οι φιλοξενούμενοι έκαναν φάουλ σπρώχνοντας με τους αγκώνες τους αντίπαλους αμυντικούς και ο Πέτρου κατάφερε να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα για το 2-4. Στο σημείο αυτό απεβλήθη ο Παρθένης για εξύβριση του διαιτητή… Στο υπόλοιπο διάστημα χάθηκαν εξαιρετικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, κι από τις δύο ομάδες. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε…
Μέτρια η διαιτησία του Πανούτσου (καλοί οι βοηθοί Αχ. Παπαδόπουλος και Ν. Κορωνιάς).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Μπρέγιαννης, Φράγκου (46’ Τσιγάρας), Ξεφτεράκης, Χατζής, Παρθένης, Αντωνόπουλος, Δημήτρουλας, Κατσικώστας, Δούβος (65’ Κτίστης), Γιαμάς (75’ Σωτήρι).
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλας, Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Κουλέπης, Ρούντος, Αθανασέλος, Μαρτζέλος (78’ Αντωνιάδης), Πέτρου, Μαβίδης, Κότσαλος (60’ Βενετικίδης), Σονίδης (52’ Χριστιανίδης).

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 0–0
Οι νεοφώτιστοι Θησέας και Άρτεμις έφεραν ισοπαλία 0-0 στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης. Η συνάντηση είχε ένταση, πάθος, αρκετά καλό ρυθμό, μία αποβολή, ένα πέναλτυ που αποκρούσθηκε και αρκετές διαμαρτυρίες για την διαιτησία (η οποία δεν έκρινε το αποτέλεσμα)…
Μόλις στο 8' απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα (για φάουλ ως τελευταίος παίκτης) ο έμπειρος Τσέλιος. Ο Θησέας παρ’ ότι έμεινε με 10 παίκτες, πρόσεξε την άμυνά του αλλά απείλησε -πρώτος κιόλας- με ωραίο σουτ του Γεωργάτου, που απέκρουσε δύσκολα ο Μπλάνας. Η Άρτεμις στην συνέχεια διατήρησε την υπεροχή, με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλλας, προσπάθησε να ολοκληρώσει κάποιες επιθέσεις αλλά δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η άμυνα των γηπεδούχων δεν είχε σπουδαίο πρόβλημα να ανταποκριθεί στις ανάγκες της.
Στο β’ μέρος (67’) ο Ζιάγκος κέρδισε πέναλτυ, που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Ο Μαγγίνας ωστόσο που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον κορυφαίο του γηπέδου Μπλάνα και το 0-0 παρέμεινε. Στο τελευταίο 20λεπτο χάθηκαν ευκαιρίες τόσο από την πλευρά του Θησέα (Μαγκουσοχατζάκης, Ζιάγκος) όσο κι από πλευράς Αρτέμιδας, που λίγο έλειψε στην εκπνοή να πετύχει τον στόχο της, με σουτ του Βαλσαμογιάννη!
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Μακρής, Αλεξοπούλου. Η διοίκηση της Αρτέμιδας εξέφρασε παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Νικολέας, Μαγγίνας, Τσέλιος, Μαγκουσοχατζάκης, Δημητρίου (46' Χατζόπουλος), Νικηφοράκης, Λαγός (15' Μαντόπουλος), Γεωργάτος (46' Ρακιπλάρι), Ζιάγκος.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Μωυσιάδης (55' Κόλλιας), Καζάλας, Βετουλαδίτης, Κολάγκι, Μπρέγκου, Ράσα, Διαμάντης (75' Βαλσαμογιάννης), Φυτιλής (65' Κανάκης), Τσουκαλάς, Μυρτάι.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–1
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αφιδναϊκός και Κουβαράς στο γήπεδο Αφιδνών. Πολύ δυνατό παιχνίδι, με τις ομάδες ανέτοιμες ακόμη και με αρκετές ελλείψεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία στιγμή υπήρξε πρόβλημα με τα δελτία των Κοντζιά, Σύρου και Ανδρεάδη στον Κουβαρά ενώ κάποιοι παίκτες έλειψαν κι από το σχήμα του Αφιδναϊκού.
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με κοντινό πλασέ του νεαρού Μικιρδιτσιάν, ύστερα από κτύπημα φάουλ που έφερε αναμπουμπούλα στην άμυνα των γηπεδούχων (0-1). Με την πάροδο του χρόνου ο Αφιδναϊκός επέβαλε τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι, δημιουργώντας προϋποθέσεις κι ευκαιρίες για γκολ. Όμως, ο Κουβαράς είχε πολύ καλό στήσιμο και «κυνήγησε» το ματς μέχρι τέλους…
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο προσπάθειες που κατέληξαν στ’ αντίπαλα δοκάρια: Μία στο 10’ με τον Καναβόγιαννη και άλλη μία στο 70’ με τον Μίχα. Τελικά, στην εκπνοή (καθυστερήσεις) του αγώνα (93’) ο Αφιδναϊκός ισοφάρισε με πλασέ μέσα από την περιοχή του προωθημένου Νικηφοράκη (1-1).
Καλή η διαιτησία των Προδρομίδη – Περδίκη, Σοφιά.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Δήμας (60’ Μίχας), Ε. Άλι, Νικηφοράκης, Ι. Νικολάου, Ζουβερέλλης (70’ Κλίσι), Καράμπελας, Τάτσης, Γκιόλλα (75’ Κιουρκατιώτης), Καναβόγιαννης, Τσαγκαράτος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Μητρογιάννης): Δριχούτης, Βουλισμάς, Σωτ. Χατζής, Στουραΐτης, Λιάπης, Τόλιας (25’ λ.τρ. Ζαζάς, 80’ λ.τρ. Μιχ. Τσούνης), Ελέζι, Μικιρδιτσιάν, Εφραιμίδης, Σερμπενιάδης, Κοντούλης (70’ λ.τρ. Ρέρρας).

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–1
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα εξαιρετικά Καλύβια στην πρεμιέρα, επί του πανίσχυρου Παθιακάκη με 1-0. Η φιλόδοξη ομάδα των φιλοξενουμένων ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες, πέτυχε γκολ, κι έφυγε «ματωμένη» αλλά νικήτρια από τον Άγιο Στέφανο! Το ματς τα είχε όλα: Τέσσερις αποβολές (δύο από κάθε πλευρά), πολλή δύναμη, φοβερό πάθος και ήρεμο τέλος…
Οι γηπεδούχοι δεν πήγαν άσχημα αλλά τα βρήκαν δύσκολα στην αντίσταση των έμπειρων αντιπάλων τους. Ωστόσο, εξέφρασαν προβληματισμό για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.
Ο Παθιακάκης διατήρησε την υπεροχή σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά τα Καλύβια είχαν καλό «στήσιμο» κι έξυπνη διαχείριση του αγώνα.
Τα Καλύβια παραλίγο να προηγηθούν στο 30' με κεφαλιά του Οικονομίδη, ο οποίος αργότερα συμπεριφέρθηκε βίαια σε αντίπαλο αλλά δεν απεβλήθη. Στο 55' ο Κόκα υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Τσώκου, κι απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Καρελιώτης ευστόχησε στην εκτέλεση και πέτυχε το 0-1.
Στο 65' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λευθεροχωρίτης και λίγο αργότερα (70’) και ο Καραγιάννης (επίσης με 2η κίτρινη), για δυνατά μαρκαρίσματα. Ακόμη, απεβλήθη στο 75' ο Αντεριώτης (απευθείας με κόκκινη) για εξύβριση διαιτητή!
Ο Παθιακάκης στα τελευταία λεπτά είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει με Ιορδανίδη και Τασιούδη, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα Καλύβια πήραν το πολύτιμο τρίποντο, κι έκαναν την καλύτερη αρχή στο νέο πρωτάθλημα!
Διαιτητές: Μπερέτας – Μετακίδης, Φωστέρης. Από τον Παθιακάκη διαμαρτύρονται ότι δεν τους δόθηκε πέναλτυ (στο 0-0) σε χέρι αμυντικού, ότι κακώς δεν απεβλήθη ο Οικονομίδης αλλά και ότι η αποβολή του Κόκα ήταν άδικη, επειδή έπρεπε να δει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα…
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Αντεριώτης, Μπουτίβας, Ντρένοβα, Κόκα, Αγγελίνας (84' Κ. Τασιούδης), Αρβανιτάκης, Ασημάκης, Μ. Τασιούδης (82' Φωτίκας), Γιώτης, Ρόμπολας (87' Ιορδανίδης).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Λ. Καραγιάννης, Τραϊτωράκης, Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου (35' Ντίνος), Μάτι, Χάσκα, Δ. Οικονομίδης (28' Τσούνης), Καρελιώτης, Τσώκος (80' Χασουράκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money