Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–2



Ο Αφιδναϊκός με την σύνθεση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου

Πιο καλή ομάδα ο Αφιδναϊκός, νίκησε στην Αγία Άννα την μέτρια Δόξα Ποντίων με 2-1. Το σκορ μπορεί να έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι επιθετικοί του Αφιδναϊκού ήταν λιγότερο επιπόλαιοι στην τελικά προσπάθεια. Η Δόξα δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα της 1ης αγωνιστικής, με την εντυπωσιακή νίκη της στην Παιανία.
Πάντως, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 16’ με αρκετή δόση τύχης και σκόρερ τον Μαβίδη. Στην συνέχεια είχαν ακόμη 1-2 χαμένες ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 23’ με σουτ του Καράμπελα εκτός περιοχής (1-1) και ανέλαβαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις.
Στο β’ ημίχρονο η Δόξα είχε ένα χαμένο τετ-α-τετ του Μαβίδη στο 51’ αλλά ο Αφιδναϊκός -που διατήρησε πλήρη υπεροχή κι είχε δύο δοκάρια- πέτυχε γκολ στο 61’ με μακρινό σουτ του Μίχα και διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κράτησαν εύκολα την νίκη.
Διαιτητές: Μπερέτας – Μήταρης, Μπαλάγκα.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Καϊταλίδης, Ρούντος, Αθανασέλος, Μαρτζέλος (55’ Θεοδώρου), Πέτρου (63’ Βενετικίδης), Μαβίδης, Μυρισκλάβος, Σονίδης (55’ Κωστούλας).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Τσαγκαράτος, Ε. Άλι, Νικηφοράκης (54’ Τάτσης), Ι. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Δήμας (86’ Κιουρκατιώτης), Διακονιαράκης, Μίχας, Καναβόγιαννης (72’ Τσαλίδης), Καράμπελας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money