Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1


Φάση από τον αγώνα

Μετά από μέτριο ποιοτικά παιχνίδι τα Γλυκά Νερά και το Κορωπί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τα Γλυκά Νερά διατήρησαν ελαφρά υπεροχή αλλά το Κορωπί ήταν καλά στημένο και αντέδρασε έξυπνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στην σύνθεσή τους τον έμπειρο επιθετικό Γρηγόρη Μουτζακά, που έκανε γκολ την μισή ευκαιρία που είχε στο 78’, με υποδειγματικό πλασέ από πάσα του Μαστρογιάννη (0-1). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μην ηττηθούν, σ’ ένα παιχνίδι που δεν μπορούσαν να κερδίσουν.
Στο 93’ ο Γιαννούλης «λύτρωσε» την ομάδα του ισοφαρίζοντας με κοντινή προβολή (1-1). Μάλιστα, μετά την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη ευκαιρία να σκοράρουν και να πάρουν ακόμη και την νίκη.
Είχε προηγηθεί (91’) η αποβολή του Τογιάλλι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για προκλητική καθυστέρηση… Η αποβολή του παίκτη υπήρξε αφορμή για οξύτατο επεισόδιο (που πήρε διαστάσεις) μεταξύ του προέδρου του Α.Ο. Κορωπίου που βρισκόταν στην εξέδρα και του γενικού αρχηγού που ήταν εντός αγωνιστικού χώρου!
Καλή η διαιτησία των Κορδολαίμη – Γουρνιά, Κουλοχέρη.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Β. Καραούλης): Αρβανίτης, Συμβουλίδης, Πανάγου (75’ Βατίστας), Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Μπέντας, Νάνος, Γάσπαρης (46’ Αλεξ. Αλεξίου), Δογάνης, Λαναράς.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Αμπεντινάι, Μπανάι, Κάλης, Τογιάλλι, Στυλ. Αλεξίου, Σεϊτάι, Βλάχος (80’ Πετράι), Μουτζακάς, Μαστρογιάννης (88’ Λυμπερόπουλος), Θεοφάνους (46’ Αδαμίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money