Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BETEΡANΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ



Με σύνθημα «δείχνουμε εμπράκτως την ανθρώπινη πλευρά μας», η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Παιανίας και Γλυκών Νερών (ΕΕΕΒΠ), στηρίζει ενεργά ως χορηγός επικοινωνίας, την πρωτοβουλία του Α.Ο. Γλυκών Νερών, η οποία συνδιοργανώνει με τον Παμπαιανικό, έναν αγώνα ποδοσφαίρου αλληλεγγύης μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των δύο συλλόγων. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/9/2016 ώρα 6 μ.μ. στο γήπεδο Γλυκών Νερών.
Σκοπός του αγώνα είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες δημοτών της περιοχής. Σε κάθε δράση με κοινωνικό πρόσημο, οι επαγγελματίες Παιανίας-Γλυκών Νερών δείχνουν την κοινωνική τους ευαισθησία και δίνουν το παρόν. Η Ένωση, συλλογικό όργανο των επαγγελματιών, αγκάλιασε και στήριξε κι αυτή την προσπάθεια. Την διανομή των τροφίμων έχει αναλάβει η εθελοντική ομάδα «Γέφυρα», γνωστή στον δήμο για το ανιδιοτελές φιλανθρωπικό έργο των μελών της.
Το Δ.Σ. της ΕΕΕΒΠ αναμένει από τους συνδημότες να στηρίξουν την συγκεκριμένη δράση, να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο Γλυκών Νερών με τις οικογένειες και τους φίλους τους, κρατώντας ό,τι τρόφιμο μακράς διαρκείας μπορούν να προσφέρουν και παράλληλα να παρακολουθήσουν αυτόν τον συμβολικό αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money