Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4-1


Φάση από τον αγώνα

Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια μετέτρεψαν σε μονόλογο το τοπικό ντέρμπυ με τον Κουβαρά και πέτυχαν εύκολη νίκη με 4-1. Φυσικά, στον Κουβαρά έφταιξε η έλλειψη δυνάμεων γενικώς αλλά κυρίως της γραμμής αναχαίτισης, όπως και η αδυναμία του τερματοφύλακα…
Όμως αυτό ουδόλως ενδιέφερε τους παίκτες των Καλυβίων που έκαναν «πάρτυ» στην περιοχή του Δριχούτη, σημειώνοντας συνολικά 4 τέρματα, έχοντας και 5 δοκάρια!
Στο πρώτο εικοσάλεπτο της συνάντησης ο Κουβαράς διατήρησε την υπεροχή κι έδειξε στοιχεία καλοστημένης ομάδας. Έχασε δύο καλές ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 9’ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Μικιρδιτσιάν, που εκμεταλλεύτηκε εξαιρετική κάθετη πάσα του Σερμπενιάδη (0-1). Στο 14’ ο Σερμπενιάδης έκανε σέντρα αλλά ο Τσουνάκης πρόλαβε κι έκοψε την πορεία της μπάλλα πριν φθάσει στον Ελέζι.
Μετά το 25’ τα Καλύβια πήραν την υπεροχή στις κινήσεις καθώς επικράτησαν στο κέντρο, κι άρχισαν να απειλούν τους φιλοξενούμενους με ισοφάριση. Αλλεπάλληλες ευκαιρίες από το 26’ (κεφαλιά Κοτσίου ψηλά άουτ) μέχρι το 38’ δεν αξιοποιήθηκαν από τους γηπεδούχους αλλά στο 44’ ο Μάτι με σουτ αιφνιδίασε τον Δριχούτη και ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε διαφορετικό! Τα Καλύβια βελτιώθηκαν και ο Κουβαράς σχεδόν «χάθηκε» από το γήπεδο… Στο 50’ είχαμε το πρώτο δοκάρι με τον Καρελιώτη και στο 58’ μια εντυπωσιακή διπλή ευκαιρία, που η μπάλλα σε κοντινό πλασέ του Οικονομίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Τα δοκάρια στάθηκαν εμπόδιο 3 ακόμη φορές στους γηπεδούχους. Όμως στο 60’ ο Χριστόπουλος κατάφερε να σημειώσει το 2-1 και στην συνέχεια (που ήταν πλέον εύκολη) ο Οικονομίδης με κεφαλιά στο 75’ έκανε το 3-1 και στο 85’ ο Τσούνης διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Ο Κουβαράς τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στουραΐτη με 2η κίτρινη κάρτα.
Καλοί οι διαιτητές Κορδολαίμης – Καραθανάσης, Γκόντα.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Ντίνος (60’ Τσομπανάκης), Τραϊτοράκης, Επιφ. Χριστόπουλος, Θαν. Τσούνης, Κετέογλου, Μάτι, Κοτσίου (46’ Χάσκα), Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης, Τσώκος (46’ Πλάκα).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Μητρογιάννης): Δριχούτης, Σύρος, Λευκάκης, Λιάπης, Κοντζιάς, Στουραΐτης, Ελέζι, Σωτ. Χατζής (55’ Ανδρεάδης), Εφραιμίδης (75’ Μιχ. Τσούνης), Σερμπενιάδης, Μικιρδιτσιάν (70’ Βουλισμάς).

Πανηγυρισμός των παικτών των Καλυβίων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money