Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–0



Πύρρεια νίκη σημείωσε γηπεδούχος ο δυνατός Άρης Βούλας με 1-0 επί των Γλυκών Νερών, που μάλλον αδικούνται από το αποτέλεσμα αλλά αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν, όπως οι αντίπαλοί τους, πρέπει να ψέξουν τους εαυτούς τους! Η ηρωική ομάδα της Βούλας, πλήρωσε την νίκη της με δύο αποβολές…
Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε αμφίρροπο, με τον Άρη να παίζει πολύ δυνατά και τα Γλυκά Νερά να διατηρούν άκαρπη υπεροχή. Όμως, στο 45’ οι γηπεδούχοι έφθασαν πιο κοντά στο γκολ με τον Κριλή, που «κόπηκε» (με το πόδι) από την σωστή έξοδο του τερματοφύλακα Αρβανίτη.
Στο β’ μέρος το ματς είχε πιο καλό ρυθμό και ο Άρης Βούλας απείλησε με τους Κριλή, Ντε Σόουζα και Παπαγεωργίου, ενώ τα Γλυκά Νερά είχαν χαμένο τετ-α-τετ του Λαναρά στο 78', ένα σουτ του Νάνου έφυγε άουτ, κι ένα κτύπημα φάουλ του Βατίστα, απέκρουσε δύσκολα ο Κάρσος.
Στο 91' ο νεαρός Λάσκος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα (για κράτημα φανέλας αντιπάλου, ως τελευταίος παίκτης στην άμυνα) αλλά οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν! Μετά την εκτέλεση του φάουλ που δεν είχε αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, οι παίκτες του Άρη πραγματοποίησαν αντεπίθεση (93’) και τροφοδότησαν τον Παπαγεωργίου, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το πολύτιμο γκολ της νίκης (1-0). Πάντως, ο έξαλλος πανηγυρισμός του σκόρερ στα κάγκελα του γηπέδου, έφερε την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Έτσι, ο Άρης Βούλας τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες…
Πολύ καλή η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου – Ρούντου, Σοφιά.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Βελλής, Λάσκος, Διακρούσης, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλλάρι (65’ Μήτσιος), Κριλής, Παπαγεωργίου, Σταθάκης (83’ Διγενής), Ντε Σόουζα (57' Γιούνγκ Σονγκ).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Β. Καραούλης): Αρβανίτης, Αλεξίου, Πανάγου, Γιαννούλης (85’ Κουφοκώστας), Μιχελής, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βάρδας, Νάνος (90’ Μπουλούμπασης), Δογάνης (46’ Βατίστας), Λαναράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money