Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1


Φάση από τον αγώνα

Απίστευτη πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη 1-0 στο ντέρμπυ της Βάρης επί του τοπικού Κυανού Αστέρα, επιφύλαξε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στους φίλους του. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, που είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα. Στάθηκαν όμως άτυχοι, καθώς έχασαν στο πρώτο ημίχρονο τρεις καλές ευκαιρίες με τους Κουτρομάνο, Ιβάνοφ και Γκολέμη.
Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου στάθηκε πολύ καλά, με σωστή ανασταλτική λειτουργία και αντεπιθέσεις που απέφεραν γκολ! Εξάλλου, ο τερματοφύλακας Ντογκοτάρι ήταν σταθερότατος και πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.
Ο Αστέρας ζήτησε δύο πέναλτυ στην διάρκεια του α’ ημιχρόνου! Σε ανατροπή του Γκολέμη και σε χέρι αμυνομένου εντός της περιοχής του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να ήταν, όμως!
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, έκλεισαν καλύτερα την άμυνά τους και βγήκαν συχνότερα σε αντεπιθέσεις. Στο 62’ ο Παπαντζίμας έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Αλέξανδρο Καραχάλιο, ο οποίος από θέση βολής πέρασε ψύχραιμα και τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημειώνοντας το 0-1.
Επίσης, ο Μπαμπουλάκης είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Ντογκοτάρι ενώ ο Αστέρας προσπάθησε στο τελευταίο 25λεπτο για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Προς το τέλος της συνάντησης υπήρξε και μια ανατροπή του Γαλάνη μέσα στην μεγάλη περιοχή, οπότε και πάλι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ οι γηπεδούχοι. Στην φάση αυτή απεχώρησε τραυματίας ο παίκτης του Αστέρα, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να αγωνισθεί στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες αφού είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Λάμπρου, Μήταρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Π. Βανγκέλι, Ιωσήπου, Κόντι, Καραγιάννης (71' Λυμπερόπουλος), Βεϊόγλου, Κατσούγκρης (56' Κοτζάι), Γκολέμης, Κουτρομάνος (61' Γαλάνης), Ιβάνοφ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης (22’ λ.τρ. Αμανατίδης), Σεβδαλής (55' Μπάσκο), Ποστόλι, Μπερμπάντης, Κάρο, Καραχάλιος, Παπαντζίμας, Μπαμπουλάκης, Ζουρούδης (68' Οικονομόπουλος), Μπούσιος.

ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Μετά το παιχνίδι ο προπονητής των νικητών Νίκος Κόκκινος, δήλωσε: «Ήταν νίκη ψυχολογίας, επί ενός αντιπάλου που έχει πρόσφατες παραστάσεις από την Γ’ Εθνική και που ήταν γηπεδούχος. Εμείς κρατάμε αυτή τη νίκη ως νίκη ψυχολογίας, γιατί δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα στα φιλικά και στο Κύπελλο. Αγώνα με τον αγώνα, θα δημιουργήσουμε και τον χαρακτήρα της ομάδας. Τα παιδιά είναι προσγειωμένα, ξέρουν το αντικείμενο και πειθαρχούν. Το απέδειξαν στα αρνητικά αποτελέσματα της προετοιμασίας, καθώς δεν δημιουργήθηκαν τριγμοί στην ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι και απαιτείται σοβαρότητα και υψηλή αγωνιστική διάθεση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money