Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–0


Φάση από τον αγώνα

Η Άρτεμις νίκησε στα Σπάτα τον Παμπαιανικό με 1-0 αλλά η εικόνα του παιχνιδιού άλλα έλεγε… Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα από τους γηπεδούχους και η ροή του αγώνα θα ήταν διαφορετική αν διαιτητής κι επόπτης κατακύρωναν το κατά γενική ομολογία γκολ που πέτυχε με δυνατό σουτ στο 12’ ο Χατζής, στέλνοντας την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα από την εστία του Μπλάνα (περίπου 2 μέτρα, σύμφωνα με καθήμενους στην ευθεία της γραμμής τέρματος)! Όμως ούτε ο διαιτητής κ. Μαλαμάς ούτε ο  βοηθός κ. Κουτρομάνος έδειξαν γκολ και η φάση συνεχίσθηκε. Τότε παίκτης του Παμπαιανικού έστειλε την μπάλλα με κεφαλιά στα δίχτυα της Αρτέμιδος αλλά και πάλι οι διαιτητές αρνήθηκαν την κατακύρωσή του αφού «ανακάλυψαν» οφ-σάιντ!!!
Εν πάσει περιπτώσει, ο Παμπαιανικός είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει (με κορυφαίες ένα τετ-α-τετ του Δημήτρουλα στο 30’ κι ένα σουτ του Τσιγάρα μόλις άουτ στο 38’). Η Άρτεμις προσπάθησε και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες λιγότερο «κτυπητές» με τον Τσουκαλά και τον Ράσα.
Στο β’ μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά καλή απόδοση και οι γηπεδούχοι απειλούσαν -κυρίως με αντεπιθέσεις- την εστία του Ομουρίδη. Στο 79’ ο Κατσικώστας έχασε 3πλή ευκαιρία με αλλεπάλληλα σουτ προς το τέρμα του Μπλάνα, που κόπηκαν από αμυνόμενους και στο 83’ ο κ. Μαλαμάς «είδε» πέναλτυ υπέρ της Αρτέμιδος, σε μία φάση που δεν υπήρξε επαφή επιθετικού και αμυνομένου! Το πέναλτυ (παρά τις διαμαρτυρίες) εκτέλεσε επιτυχώς ο Ράσα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-0.
Τι να γράψουμε τώρα για τους διαιτητές; Απλά, στην ανακοίνωσή του ο Παμπαιανικός διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Κρίμα για τους διαιτητές Μαλαμά – Κουτρομάνο, Χριστόπουλο.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Παπακώστας (75’ Σαντίκου), Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Βετουλαδίτης (65’ Παναγόπουλος), Ράσα, Μπρέγκου, Κόλλιας (65’ Φυτιλής), Τσουκαλάς, Μυρτάι.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Μπρέγιαννης, Φράγκου, Ξεφτεράκης, Χατζής, Σοτήρι, Δούβος, (75’ Νικολόπουλος), Δημήτρουλας, Κτίστης (60’ Κατσικώστας), Τσιγάρας, Γιαμάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money