Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–1


Φάση από τον αγώνα

Πιο καλή ομάδα ο Ολυμπιακός Λαυρίου, πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της νεοφώτιστης και πολύ δυνατής Ατλαντίδος, με 1-0. Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι εμφανίσθηκαν ελαφρώς καλύτεροι, πιο απειλητικοί, πιο έτοιμοι…
Αντίθετα, η Ατλαντίς δεν είχε σχέδιο στο παιχνίδι της. Εν τούτοις, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να σημειώσει ένα τέρμα, που όμως δεν ήλθε ποτέ.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου απείλησε κι έφθασε κοντά στο γκολ στο 13’ (Έλενας), στο 23’ (Γκαβασιάδης) και πέτυχε το νικητήριο τέρμα του στο 60’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Έλενα, από πάσα-γύρισμα του Μουστόγιαννη. Η Ατλαντίς διαμαρτυρήθηκε στο 65’ για πέναλτυ, σε ζητούμενη ανατροπή του Καλιαμπάκα.
Στο τελευταίο 20λεπτο οι έμπειροι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και κράτησαν την μεγάλη νίκη.
Καλοί οι διαιτητές Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Δ. Τζαφόλιας, παρά τις όποιες αντιρρήσεις των γηπεδούχων.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Μανωλάς (83’ Πανόπουλος), Παπασωτηρίου, Κολοτούρος, Κολίρα (46’ Μπούμπας), Κόντι (58’ Μαλάι), Καρποντίνης, Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Καρύδης, Τσίκλος, Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Έλενας (83’ Πατσαούρας), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (90’ Παπαγεωργίου), Καραγιάννης (67’ Τσιάτσιος).
* Οι παράγοντες του Ολυμπιακού Λαυρίου ευχαρίστησαν την διοίκηση της Ατλαντίδος για την άψογη φιλοξενία.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λαυρίου Γιώργος Δημητρόπουλος δημοσίευσε το ακόλουθο σχόλιο στην ιστοσελίδα του: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός… Έχουμε πράγματα να διορθώσουμε. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά με χαμηλούς τόνους. Αγάπη, στήριξη και υπομονή».
Ο Γιώργος Φαράκος πρόσθεσε: «Το όραμά σου ...διακαής πόθος μας! Ήσουν πάντα πηγή έμπνευσης. Παραμένεις ακόμη μαζί μας».
Επίσης, ο γενικός αρχηγός Νίκος Μούργος έγραψε: «Συγχαρητήρια σε όλους και πολύ περισσότερο σε αυτούς που δεν αγωνίσθηκαν! Συνεχίζουμε και αφιερώνεται τη νίκη στον μεγαλύτερο πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον σύλλογο! Τον Μιχάλη Τσίκλο… Είμαι σίγουρος ότι σήμερα θα είναι πολύ χαρούμενος από εκεί ψηλά»!
Ο αδελφός του προέδρου του Ολυμπιακού Λαυρίου Δημήτρης Δράκος, παλιός γενικός αρχηγός της ομάδας, είπε προς τους παίκτες: «Μπράβο σε όλους σας. Σπουδαία εμφάνιση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money