Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο Δ. ΓΙΑΡΕΝΗΣ – ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΡΥΣΑΦΗ



Πέφτοντας από το ένα λάθος στο άλλο, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ έφθασε στο σημείο να καλέσει σε απολογία για «δυσμενείς κρίσεις δια του Τύπου» τον Σταύρο Χρυσάφη, ανθυποψήφιό του στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης! Η κλήση έγινε για το σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ. Ο Δ. Γιαρένης που έχει μηνυθεί για σειρά αισχρών δημοσιευμάτων του, κάλεσε σε απολογία τον Στ. Χρυσάφη ως παράγοντα της Θύελλας Ραφήνας (παράλληλα κάλεσε και το σωματείο σε απολογία), ενώ γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του Χρυσάφη με το συγκεκριμένο σωματείο σε ότι αφορά την ΕΠΣΑΝΑ.
Η παράνοια των σκέψεων ορισμένων ανθρώπων είναι γνωστό παγκοσμίως ότι βασανίζει ολόκληρες κοινωνίες… Με τέτοιες λογικές δεν πάει μπροστά ούτε η ΕΠΣΑΝΑ ούτε το ποδόσφαιρο. Αρκετά με τα διοικητικά, ας ασχοληθούμε κάποτε και με τα ουσιαστικά του αθλήματος, που δεν φαίνεται κανένα να απασχολεί (πλην ίσως των επαγγελματιών προπονητών, που μάχονται για να μάθουν σε ορισμένα παιδιά να αγωνίζονται το δημοφιλές άθλημα).

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΡΥΣΑΦΗ
Ο κ. Χρυσάφης εξέδωσε πριν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά την κλήση σωματείου της ΕΠΣΑΝΑ ενώπιον του Δ.Σ. της Ένωσης για “δυσμενείς” μου κρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό Tύπο, όπως αναφέρουν, απευθύνομαι στον πρόεδρο της Ένωσης, θέλοντας να του υπογραμμίσω τα εξής: Δεν μπορεί να με εκφοβίσει, να με φιμώσει, με κανένα δυνατό τρόπο παρ’ όλες τις παράτυπες προσπάθειες κι ενέργειες του. Του τονίζω ότι θα πληροφορώ και θα εκφράζομαι ελεύθερα γιατί είναι νόμιμο συνταγματικό μου δικαίωμα και ως υποψήφιος στις εκλογές του Ιουνίου έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική στο έργο της νυν διοίκησης. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι “έχει δικαίωμα να ασκήσει κριτική, εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει”.
Σε αντίθεση με εσάς κύριε, αν γυρίσουμε το χρόνο λίγο πίσω και αναμοχλεύσουμε τις μνήμες  μας, το μόνο που θα θυμόμαστε από τα site που διαχειριζόσασταν, είναι προσωπικές προσβολές στην προσωπικότητα, την τιμή, την υπόληψη και την ιδιωτική ζωή προέδρων σωματείων, μελών Δ.Σ., θεσμικών οργάνων, γραμματέων της Ένωσης, διαιτητών κλπ.
Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι τα παραπάνω προστατεύονται παραδοσιακά από τον αστικό κώδικα. Δεν ασκούσατε κριτική κύριε, αλλά πράξατε αυτό που ξέρετε καλά να κάνετε! Να διαδίδετε φήμες, όπως σας αντιπροσωπεύει, πίσω από την ανωνυμία κάποιων blogs, με σκοπό να βλάψετε την τιμή και την υπόληψη συγκεκριμένων ανθρώπων. Αυτή είναι η χαώδης διαφορά μας κύριε»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money