Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

«ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ» Η ΕΠΣΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ!



Ο Δ. Γιαρένης έκανε πράξη την στήριξη στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ, με τον πιο εμφατικό τρόπο! Υπέγραψε για λογαριασμό της ΕΠΣΑΝΑ, μαζί με τις ΕΠΣ Μακεδονίας, Αιτωλοακαρνανίας, Θεσσαλίας, Σάμου και Γρεβενών, προσφυγή κατά της διοίκησης της ΕΠΟ με την οποία ζητούν να κηρυχθεί άκυρη η προκήρυξη αρχαιρεσιών λόγω μη σύστασης Εκλογικής Επιτροπής από την Ομοσπονδία, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της. Επίσης, ζητούν εκτός από την διαπίστωση της ακυρότητας, να απαγορευθεί και κάθε άλλη πράξη που αφορά την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή οργάνων της ΕΠΟ, πριν από την εκλογή της Εκλογικής Επιτροπής. Η υπόθεση συζητήθηκε χθες Τετάρτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο και η απόφαση αναμένεται σήμερα Πέμπτη 8/9 (γι’ αυτό άλλωστε δεν συνεδρίασε και το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ ενώ είχε δηλωθεί ρητά από τον πρόεδρό του ότι θα συνεδριάζει κάθε Τετάρτη).
Κανείς δεν γνωρίζει αν τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ γνώριζαν τις κινήσεις του Δ. Γιαρένη! Τουλάχιστον, καμία σχετική ανακοίνωση δεν υπήρξε.
Δίκαια διαμαρτύρεται ο Σταύρος Χρυσάφης με την ακόλουθη δήλωση: «Ερωτώ την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ με τι κριτήριο κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ; Γιατί κύριοι βάζετε την Ένωση σε περιπέτειες; Οι ξύπνιοι είσαστε εσείς; Περάστηκε σχετική απόφαση από το Δ.Σ.; Κι άλλες Ενώσεις είναι με την αντιπολίτευση αλλά δεν υπέγραψαν την προσφυγή, κι ας είναι από τις λεγόμενες μεγάλες»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money