Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3–1


Η ομάδα της Άνοιξης

Η γηπεδούχος Άνοιξη νίκησε 3-1 την Βουλιαγμένη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ματς δεν ήταν εύκολο για την Άνοιξη, που προσπάθησε πολύ για να αποσπάσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στις 5 ευκαιρίες που δημιούργησε η Άνοιξη, σκοράρησε στις τρεις! Η μαχητική Βουλιαγμένη έδωσε σκληρό αγώνα για να καταφέρει κάτι καλύτερο αλλά υπέστη την πρώτη ήττα της, κι έμεινε στους 6 βαθμούς.
Δύο γκολ του Νικήτα κι ένα του Ειρηναίου Αθανασόπουλου (τρίτο σερί γκολ σε 3 αγωνιστικές), έδωσαν την νίκη στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στον πάγκο τους τον τιμωρημένο προπονητή τους Μανώλη Καπίρη. Παρά την απουσία του, η ομάδα ανταποκρίθηκε και ισοφάρισε 1-1 αλλά δεν άντεξε περισσότερο…
Η Άνοιξη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 5'. Ο Κεφάλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κόλμπερ έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα στο δοκάρι και ο Νικήτας Αθανασόπουλος με σουτ από κοντά έγραψε το 1-0. Μετά το 20' η Βουλιαγμένη αντέδρασε και στο 30' ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του Παντελή Μαντακίδη (1-1). Πριν λήξει το ημίχρονο η Άνοιξη πήρε πάλι την πρωτοπορία στο σκορ. Στο 44' ο Κώστας Τσεβάς βρήκε τον Νικήτα Αθανασόπουλο μέσω Κυριάκη, και ο έμπειρος Νικήτας με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και στο 65' σημείωσαν το 3-1 με πλασέ από την μικρή περιοχή του Ειρηναίου Αθανασόπουλου (πήρε κάθετη πάσα του Κ. Τσεβά).
Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός (50’) του Κεφάλα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Διαιτητές: Πανούτσος – Παπαδιώτης, Χριστόπουλος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Κόλμπερ, Τρακάκης, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Κεφάλας (50' λ.τρ. Θεοδώρου), Ράλλης, Ειρ. Αθανασόπουλος, Νικ. Αθανασόπουλος, Δρόσος (87' Δρακόπουλος), Κ. Τσεβάς (73' λ.τρ. Δαρζέντας).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης (83' Χαλκιάς), Πολάτος (73' Λακάι), Ζακόπουλος, Βοργιάς, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου, Κουσιάκης, Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money