Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 3–2



Ο 25χρονος Σενεγαλέζος σέντερ-φορ της Λαυρεωτικής Κριστιάνο Μεντύ, κέρδισε τις εντυπώσεις στην νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του επί του ισχυρότατου Κρυονερίου με 3-2. Ο δεινός στράικερ πέτυχε δύο γκολ και «ξελάσπωσε» την Λαυρεωτική, που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από έναν καλοστημένο και δυνατό αντίπαλο. Το ματς ικανοποίησε τους πολυπληθείς φιλάθλους της περιοχής που πήγαν στο γήπεδο…
Στο 6’ ο Άννινος πρόλαβε τους αμυντικούς και με κεφαλιά σε σέντρα του Κολονέρου άνοιξε το σκορ 0-1. Οι γηπεδούχοι σιγά-σιγά κυριάρχησαν, έχασαν ευκαιρίες και στο 20’ έφθασαν στην ισοφάριση όταν ο Γιαχάεβ πέρασε κάθετη πάσα στον Μεντύ κι εκείνος με άψογο πλασέ σκοράρησε (1-1).
Παρά την υπεροχή της η Λαυρεωτική υπέστη νέο σοκ στο 30’, όταν από αμφισβητούμενη θέση οφ-σάιντ ο Σπυρίδης πήρε μπαλλιά του Κολονέρου, κι αφού ντρίμπλαρε και τον τερματοφύλακα Λάμπρο, έγραψε το 1-2. Οριακή (όμοια με την προηγούμενη) ήταν και η αμέσως επόμενη φάση, που ο Σπυρίδης σκοράρησε για δεύτερη φορά αλλά αυτή την φορά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ…
Η Λαυρεωτική απέδειξε την ανωτερότητά της με σειρά νέων χαμένων ευκαιριών. Κορυφαία ήταν αυτή του 35' που αρχικά ο Μαραγκός είχε δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλλας ο Γιαχάεβ με κεφαλιά την έστειλε άουτ. Πάντως και το «ζωηρό» Κρυονέρι απείλησε στο 40' με σουτ του Σπυρίδη που έσωσε ο γκολκήπερ Λάμπρος.
Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, χάνοντας πολλές ακόμη ευκαιρίες. Στο 51' ο Μαραγκός με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε 2-2 και στο 67' ο Γιαχάεβ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μεντύ στο «δεύτερο» δοκάρι έδωσε το προβάδισμα και την νίκη στην ομάδα του.
Εντυπωσιακή ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Λαυρεωτικής στο «Γ. Ραφιάς».
Διαιτητές: Μαλαμάς – Σπυρόπουλος, Κάλλης (με σημαντικά λάθη).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Λάμπρος, Χουσεΐν, Τζώρας, Μαρινάκης, Παντελιάς, Χάλαρης (87’ λ.τρ. Παπακωνσταντίνου), Σεΐτι, Μαραγκός (71’ Απέργης), Μεντύ (80’ Πώχος), Γιαχάεβ, Βίλα.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Μ. Παπαδόπουλος): Β. Μανουσάκης, Δ. Δεσύλλας (61’ Τουμπανάκης), Κολώτας, Γκλιάτης, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας (73’ Γεωργίου), Άννινος, Καμαρίτης, Κολονέρος, Σπυρίδης, Αγγελιδάκης (70’ Γ. Ζερμπίνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money