Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΝΙΚΗΤΕΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0–3 (0–0 ΠΑΡΑΤΑΣΗ)



Το νέο Κορωπί μόνο στην παράταση κατάφερε να πετύχει γκολ και να αποκλείσει τελικά με 3-0 (σημείωσε 3 γκολ σε 6 λεπτά) τους Νικητές στην Ανθούσα. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες να σημειώσουν ένα τέρμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας.
Ο Παππάς και ο Μετόχου των Νικητών είχαν εντυπωσιακές χαμένες φάσεις για γκολ από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού μέχρι και το 75’. Το Κορωπί είχε ένα δοκάρι με τον Κάλη και 1-2 ακόμη καλές φάσεις μπροστά στα καρέ του Παλαιοδήμου.
Στην παράταση το Κορωπί ευτύχησε να σκοράρει με τον Μουτζακά στο 92’ και οι Νικητές εγκατέλειψαν κάθε άλλη προσπάθεια… Το 0-2 πέτυχε ο Θεοφάνους στο 94’ με απευθείας κτύπημα φάουλ και το 0-3 στο 96’ με πέναλτυ ο Αλεξίου (που κέρδισε ο Μουτζακάς).
Διαιτητές: Μανιώτης – Χριστόπουλος, Γουρνιάς.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Παλαιοδήμος, Γεωργάκης (65' Τζούφι), Παπαπέτρου (65' Σέχου), Παπανικολόπουλος, Κουγιουμτζής (75' Κοσκολός), Καρναβίας, Γεράνης, Γυφτέας, Μετόχου, Σωτηρόπουλος, Παππάς.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Μπανάι, Βατίστας (40' Κορωνιάς), Κάλης, Αλεξίου, Αμπεντινάι, Βλάχος (105' Σαριδάκης), Τογιάλλι (80' Θεοφάνους), Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Σεϊτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money