Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–1



Δύσκολη νίκη στον Άγιο Στέφανο του Παθιακάκη με 2-1 επί του ελαφρώς βελτιωμένου Γέρακα. Χωρίς να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους οι αντίπαλοι, απέδωσαν μέτριο ποδόσφαιρο και μόνο οι γηπεδούχοι έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα…
Το 1-0 πέτυχε στο 15’ ο Στέφανος Γιώτης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ύστερα από ασίστ του Ιορδανίδη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και δημιούργησαν προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Μάλιστα, σημείωσαν γκολ με τον Παργιανό πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ (λανθασμένα κατά τους παράγοντες του Γέρακα).
Στο β’ μέρος (68’) ο Ασημάκης με απευθείας κτύπημα φάουλ έκανε το 2-0. Στην φάση του φάουλ (68’) απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Δημητριάδης και ο Γέρακας συνέχισε με 10 παίκτες. Τελικά -έστω και με 10- οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 88’ με κοντινό πλασέ του Δριλάκη σε 2-1 που ήταν και το τελικό του αγώνα.
Γενικά καλές εντυπώσεις άφησε το διαιτητικό τρίο: Προδρομίδης – Γουρνιάς, Αλεξοπούλου. Πάντως, ο Γέρακας παραπονέθηκε για την ακύρωση του γκολ που πέτυχε μετά το 1-0.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ρακιτζόπουλος, Μπούτιβας, Μ. Τασιούδης, Τσίγκος, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης (87’ Οικονομόπουλος), Ρόμπολας, Ιορδανίδης (65’ Φωτίκας), Γιώτης (75’ Ράπτης), Ασημάκης.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Χαλκιάς, Τσιροζίδης (80’ Πατρινός), Ζούρας, Καλούδης, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης, Δριλάκης, Μίαρης, Παργιανός (75’ Μανιδάκης), Χριστοφυλλόπουλος (60’ Δελάρδας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money