Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΚΑΙ …ΒΛΕΠΟΥΜΕ!



Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων ανδρών και του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, πραγματοποιήθηκε για τρίτο συνεχές έτος στην κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων του εξαιρετικού ξενοδοχείου Plaza Resort της Παλαιάς Φωκαίας, ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Γιάννη Αβραντίνη, πρώην προέδρου του τοπικού Πρωτέα. Παρόντες στην εκδήλωση οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Πάνος Σκουρολιάκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Δημητρίου, οι δήμαρχοι Λαυρεωτικής (είναι και πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας) Δημήτρης Λουκάς και Σπάτων Δημήτρης Μάρκου, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών διαμερισμάτων και πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΑΝΑ.
Στην αρχή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των αποβιωσάντων παραγόντων Άγγελου Θηβαίου και Μιχάλη Τσίκλου, που έδιναν πάντοτε το παρόν σε ανάλογες εκδηλώσεις της Ένωσης. Ακολούθησε αγιασμός από τον Πατέρα Εμμανουήλ των Αγ. Θεοδώρων Αναβύσσου.
Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της νέας διοίκησης υπό τον Δ. Γιαρένη, ο οποίος στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι η ΕΠΣΑΝΑ στηρίζει τις δυνάμεις της συμμαχίας στην ΕΠΟ, προσθέτοντας: «Φαίνεται ότι δικαιωθήκαμε που καταψηφίσαμε τον διοικητικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση»! Επίσης, μίλησε για τους διαιτητές Κορδολαίμη και Πολυχρονιάδη που κόπηκαν στις αξιολογήσεις της ΕΠΟ (δεν ανέφερε τίποτε για τον επίσης κομμένο Μαλαμά), τονίζοντας ότι «κακώς κόπηκαν από την ΚΕΔ, που εκδικήθηκε την Ένωση γιατί καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της». Παρέλειψε, βέβαια, να αναφέρει ότι σε επιστολή του προς την ΚΕΔ, ζητούσε την αξιολόγηση ορισμένων διαιτητών, έχοντας «ξεχάσει» όσους ο ίδιος δεν …«γνωρίζει»!
Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης ανακοίνωσε την προσφορά μιας πλήρως εξοπλισμένης βαλίτσας-φαρμακείου σε κάθε σωματείο και απολογήθηκε για την καθυστέρηση στην προσφορά αριθμού μπαλλών, που -πάντως- θα είναι εκάστη αξίας περίπου 40 ευρώ, για χρήση σε επίσημους αγώνες και όχι για τις προπονήσεις… Τόνισε ακόμη ότι δεν είναι δυνατόν στο λίγο διάστημα που ανέλαβε η νέα διοίκηση να λυθούν όλα τα προβλήματα και χαρακτήρισε δίκαιη την απόφαση της διοίκησης να προαχθούν στην Β' κατηγορία ο Γέρακας και ο Παλλαυρεωτικός. Κάτι γενικόλογο είπε και για τα παράβολα συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που πλήρωσαν οι σύλλογοι (σ.σ. είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι δεν θα πληρώσουν), αλλά το κάλυψε αμέσως χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες!
Φυσικά, στην διάρκεια της εκδήλωσης δημιουργήθηκαν διάφορα ευτράπελα, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, με σχόλια και πειράγματα από παράγοντες, διαιτητές ακόμη και προπονητές που παρευρέθησαν! Μετά το τέλος των κληρώσεων όλοι περίμεναν την εκτύπωση των προγραμμάτων (πάντοτε αυτό το μηχάνημα παθαίνει κάποιο πρόβλημα στις πιο κρίσιμες στιγμές) και ακολούθως μετέβησαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου έγινε η «υψηλή κριτική» και το λεγόμενο παρασκήνιο…
Ξεχώρισε ο Δ. Γιαρένης, που μιλούσε σε όλους με συγκατάβαση και άγχος για το αν όλα πήγαν καλά ενώ δεν παρέλειψε να «νουθετήσει» τους διαιτητές της Επιτροπής Διαιτησίας, να του λένε ό,τι θέλουν για να δίνει λύσεις προσωπικά!
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παπαμακάριος δεν σταμάτησε να γκρινιάζει στον Δ. Γιαρένη για τις αναφορές του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ και στην στήριξή του στην «Συμμαχία», υπενθυμίζοντάς του ότι έτσι κι επανεκλεγεί η σημερινή παράταξη «θα τον φάει φίδι κολοβό»! Επίσης, οι παρέες είχαν σχηματοποιηθεί έτσι, που οι συμπολιτευόμενοι βρίσκονταν σε συνεχή -χιουμοριστική συνήθως- αντιπαράθεση με τους αντιπολιτευόμενους! Η βραδιά έκλεισε αργά, μετά τις 10 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money