Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ



Ο Ολυμπιακός Λαυρίου και ο Κυανούς Αστήρ Βάρης προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ εθνικής κατηγορίας, σε αγώνες που εκκρεμούσαν και διεξήχθησαν την Τετάρτη 6/11.

5ος όμιλος
Ολυμπιακός Λαυρίου – Νέα Ιωνία 2–1
Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Λαυρίου στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Απέκλεισε με 2-1 την Νέα Ιωνία και πέρασε στην επόμενη φάση, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό (17/11). Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Κερατέας, σε αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα βαρύ από την βροχή.
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 13’ με γκολ του Δρακόπουλου. Στο 55’ η Νέα Ιωνία ισοφάρισε με τέρμα του Ρόππα. Ο Τσαμουρλίδης των φιλοξενουμένων στο 75’ έπιασε σουτ και είδε την μπάλλα να βρίσκει το κάθετο και το οριζόντιο δοκάρι, αλλά να μην καταλήγει στα δίχτυα. Το γκολ της πρόκρισης του Ολυμπιακού Λαυρίου σημείωσε ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ στο 90’ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Βίλα των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Δημητρόπουλος – Ντζουροπάνος, Μάντης (Δυτ. Αττικής).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραμολέγκος, Λ. Καραγιάννης (55’ Πούλος), Β. Καραγιάννης, Μπεργιάννης (39’ Φ. Βαφειάδης), Σ. Βαφειάδης, Μπουλάρι, Βίλα, Ρεντζής, Παράσχος, Πάλλης (65’ Β. Γιαχάεβ), Δρακόπουλος.
Ν. ΙΩΝΙΑ: Καπούταγλης, Πλάντζος, Ρόππας, Τερλελής, Πρισιμιτζής, Σπαγής (70’ Χρούσης), Αχμέτ, Τύρπος, Νησαριώτης, Βογατσάς (46’ Βουτσίνος), Τσαμουρλίδης.

6ος όμιλος
Μανδραϊκός – Κυανούς Αστήρ Βάρης 0–1
Νικηφόρα πέρασε από το «Φράγκειο» ο Κυανούς Αστήρ Βάρης και απέκλεισε από την συνέχεια του θεσμού τον γηπεδούχο Μανδραϊκό με 1-0. Στην επόμενη φάση θ’ αντιμετωπίσουν την Θύελλα Ραφήνας (17/11). Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Όμως μόνο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο 70’ με τον Καζαντζή, που εκμεταλλεύθηκε ιδανικά σέντρα του Ανδρεαδάκη (0-1).

Διαιτητές: Κυριακόπουλος – Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών). ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Καράδαης, Κουβίδης, Μπιλίτσης, Κολτσίδας, Βασιλείου (20’ Ζαγκλής), Μεσίνι, Καλογρίδης (75’ Τεπέτοφ), Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Ζουραβλιόφ, Σερέπας.
Κ. ΑΣΤΗΡ: Μαρινάκης, Κόπελας, Κωζής, Πλίτσης, Σκουρλής (65’ Σχίζας), Μίχος, Παπαδημητρόπουλος, Ανδρεαδάκης, Κωβαίος (85’ Φωστέρης), Ζώνας (89’ Κουσιάκης), Καζαντζής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money