Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Β1: ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3–2


Καλύτεροι οι Νικητές, επικράτησαν 3-2 του μαχητικού Αυλώνα, μετά από ενδιαφέρον ματς στην Ανθούσα. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Καλέμη, πριν ο Π. Αντωνόπουλος ανοίξει το σκορ (1-0), με το οποίο έληξε και το ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις γρήγορες αντεπιθέσεις τους, είχαν δοκάρι στο 10’ με τον Θεοδοσίου και κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στις αρχές του β’ ημιχρόνου με τον ίδιο παίκτη (Θεοδοσίου).
Πολύ γρήγορα οι Νικητές ξαναπήραν προβάδισμα 2-1 με τον Τζέγια και λίγο αργότερα έκαναν το 3-1 πάλι με τον Π. Αντωνόπουλο. Στο 60’ απεβλήθη ο Ελευθεριάδης με 2η κίτρινη κάρτα, επειδή μίλησε ειρωνικά στον διαιτητή. Παρ’ ότι με 10 παίκτες, ο Αυλώνας μείωσε λίγο πριν το τέλος σε 3-2, με σκόρερ τον νεοεισελθόντα Μαστρογιάννη.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γκόντα, Βάλλας.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογεωργάκης, Τζέγια, Τσόκος (84’ Μαλαμίνης), Παπαδόπουλος (72’ Σαββίνος), Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Χερμάνι, Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Ντόντι, Ρωμαντζάς.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ευάγ. Πάντος (74’ Π. Λέκκας), Παλιοσπύρος, Σωτ. Πάντος, Ι. Νάνος, Νακάι (85’ Σαμπανάι), Ελευθ. Πάντος, Μπίζας, Αναγνωστόπουλος (83’ Μαστρογιάννης), Θεοδοσίου, Ελευθεριάδης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money