Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΑΡΑΝΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ



Συζήτηση με τον Γιάννη Γκαράνη, πρόεδρο του Νικηφόρου, είχαμε προ ημερών και μάθαμε αρκετές σκέψεις του για την ομάδα του και το μέλλον της.
Κατ’ αρχήν μας εκμυστηρεύθηκε ότι η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και τον Νικηφόρο, του προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση παρά το γεγονός ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν «ανοίγματα» άλλων εποχών! Οι μειώσεις σε όλα, έχουν περιορίσει δραστικά τόσο τις απαιτήσεις των ομάδων όσο και την προσφορά των παικτών…
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του Νικηφόρου μας είπε ότι συζητάει κάθε λογική πρόταση που μπορεί να δεχθεί ο ίδιος για συνεργασία τόσο σε οικονομικό όσο και διοικητικό επίπεδο, επειδή θέλει να δει τον Νικηφόρο να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και να διεκδικεί τίτλους!
Δεν παρέλειψε ακόμη να μας αποκαλύψει ότι στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο (του Ιανουαρίου), θα επιδιώξει να ενισχύσει τον Νικηφόρο με 4 παίκτες στις θέσεις του κεντρικού άξονα (τερματοφύλακας, σέντερ-μπακ, σέντερ-χαφ και σέντερ-φορ)! Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να συζητήσουν με τον κ. Γκαράνη, μπορούν να του τηλεφωνούν στο κινητό 6944384214. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money