Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

B1: ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0-2




Το Κρυονέρι νίκησε 2-0 και τον Αχιλλέα στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών και πλέον βρίσκεται μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του. Το α’ ημίχρονο ήταν άγονο 0-0 και με αρκετές κίτρινες κάρτες! Ο Αχιλλέας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Με την έναρξη του β’ μέρους (47’), το Κρυονέρι –που είχε κορυφαίο παίκτη τον Κόλμπερ- πέτυχε το 0-1 με τον Χρυσικόπουλο. Χωρίς να κινδυνεύσει να ισοφαρισθεί, έφθασε στην επίτευξη του 0-2 στο 92’ με τον Πίστα. Στο 69’ τραυματίσθηκε στο φρύδι κι αντικαταστάθηκε, ο Οσμανάι.
Σημαντική βοήθεια στις προσπάθειες των παικτών της ομάδας, προσέφερε η παρουσία πολλών φιλάθλων – οπαδών του Κρυονερίου στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Ελ. Αντωνίου, Ντόστης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Σκούταρης (78’ Κομπορόζος), Κουβέλης, Μήλας, Τσαναχτσίδης, Αβραμόπουλος, Τσιαδήμας (70’ Χαλβατζής), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Γκολόσι (53’ Καρβούνης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Βλαχάκης (62’ Σονίδης), Κολώτας, Κόλμπερ, Γιαλαμάς, Μανουσάκης, Χρυσικόπουλος, Γ. Θανασούλης (87’ Δ. Δεσύλλας), Κεφαλάς, Οσμανάι (69’ λ.τρ. Πίστας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money