Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–1




Δίκαιη ισοπαλία μεταξύ δύο ομάδων που έπαιξαν χειρότερα από τις δυνατότητές τους. Υπεροχή είχε η Λαυρεωτική στο πρώτο μέρος αλλά οι αντεπιθέσεις-φωτιά του Νικηφόρου, είχαν αποτέλεσμα 2-3 καλές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενουμένων και ένα δοκάρι των γηπεδούχων (Δ. Πελέκης στο 35’). Επίσης, ο Τσικριτέας (32’) απώλεσε τετ-α-τετ. Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική προηγἠθηκε γρήγορα 0-1 με γκολ του Ασλάνι, στο 49’. Ακολούθησε πίεση από τον Νικηφόρο, που απέφερε μια κεφαλιά εξ επαφής (απέκρουσε ο τερματοφύλακας) και τελικά την ισοφάριση 1-1 στο 84’ με τον Καγιά. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 86’ λόγω αποβολής του Χριστόπουλου αλλά συνέχισαν να πιέζουν αφόρητα την Λαυρεωτική, που κατάφερε με «νύχια και δόντια» να πάρει την ισοπαλία…
Καλοί οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Τσιαλογιάννης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Χριστόπουλος, Καραΐνδρος, Τσιάμης (80' Σταμόπουλος), Παπαβασιλείου, Χατζηπαναγιώτης, Δ. Πελέκης (60' Πραμάτιας), Καγιάς, Τσικριτέας, Σταύρακας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σπύρου, Κωνσταντινίδης, Πάνου, Γκαβέρας, Χουσεΐν, Παπακωσταντίνου (70' λ.τρ. Μιχαλόπουλος), Τζώρας, Μακρής, Ασλάνι (90' Ιατρού), Δρούγκας, Σέμπρος (46' Βλαντής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money