Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Β2: ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1-1




Η ανωτερότητα του Σαρωνικού δεν μεταφράσθηκε σε αποτέλεσμα και ο Μαύρος Αετός κατάφερε -παρ’ ότι γηπεδούχος- να πάρει ισοπαλία 1-1. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν 0-1 με πλασσέ του Κάππου στο 27’, κι έχασαν μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικοί στο β’ μέρος και ισοφάρισαν 1-1 στο 67’ με γκολ του επανεμφανισθέντος Τζίκα. Το τελευταίο 20λεπτο ήταν μονόλογος του Σαρωνικού, που έχασε μοναδικές ευκαιρίες να πάρει την νίκη, στο 80’ με τον Κάππο ο οποίος βρέθηκε μόνος και αμαρκάριστος μπροστά στον Κανέλλο αλλά πλάσσαρε επάνω στον τερματοφύλακα… Επίσης, σουτ του Γκοτζιά στο 85’ έστειλε την μπάλλα μολις άουτ.
Διαιτητές: Καπόγλης – Πανούτσος, Νίκας. Στο 72’ διεκόπη επί 2λεπτο ο αγώνας για υβριστικά συνθήματα κατά των διαιτητών.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Δ. Βασιλάκος, Τοτόμης, Βρέττο, Τσεβάς, Θεοδωρής, Τζίκα, Σ. Βασιλάκος (77’ Μπουλέκος), Άλι (87’ Α. Μάζης), Τριανταφύλλου, Λόης (46’ Π. Μάζης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Μπούκης (49’ Ι. Κετέογλου), Ζουμπουρλής, Γκοτζιάς, Χ. Κετέογλου, Θάνο, Κάππος, Τσαβδαρίδης, Αλεξίου (77’ Τσώκος), Νούρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money