Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–1




Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε στην Παλλήνη ο Άρης Βούλας (1-0) επί του τοπικού Παλληνιακού, που υστέρησε σε απόδοση και αποτελεσματικότητα για μια ακόμη φορά!
Η επιστροφή στην 11άδα των φιλοξενούμενων του έμπειρου αμυντικού Καβάση, έδωσε προσωπικότητα και μεγαλύτερη σιγουριά στην ομάδα της Βούλας, που διατήρησε τον έλεγχο των κινήσεων στο α’ ημίχρονο και πέτυχε γκολ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παπαγεωργίου στο 30’. Το πέναλτυ κέρδισε ο Σιδερόπουλος.
Στο διάστημα 45’-60’ ο Παλληνιακός πίεσε και δημιούργησε προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά ούτε τότε ούτε προς το τέλος του αγώνα που βρέθηκαν οι επιθετικοί της δύο φορές σε θέση βολής, κατάφεραν να ξεπεράσουν την επέμβαση του τερματοφύλακα Μάρκου, ο οποίος απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις!
Στο 1’ λεπτό ο Βασιλός είχε δοκάρι (στην συμβολή των δοκών) με προβολή σε σέντρα από πλάγια.
Καλοί οι διαιτητές Μαργαρίτης – Ρούντος, Καραθανάσης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λευτάκης, Μπούρας (80' Γεωργιάδης), Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Δαραμούσκας, Βασιλός, Μπερέτης (60' Κούνας), Κοβάνης.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Σιδερόπουλος, Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Ταγκούλης (70’ Πάσσας), Παπαγεωργίου, Λάμπρ. Μαντακίδης (90' Κανέλλος), Παντ. Μαντακίδης (87' Λιλελάρι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money