Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Β1: ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-2




Μεγάλη νίκη με εξαιρετική απόδοση, πήρε στην Δροσιά από την τοπική Νίκη με 2-0, ο Αήττητος Σπάτων! Σκοράροντας ένα τέρμα στις αρχές κάθε ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι και βελτίωσαν την βαθμολογική τους θέση. Το 0-1 πέτυχε ο Κολάγκι στο 3’ με πλσσέ και το 0-2 με κεφαλιά (μετά από κόρνερ) ο Καδίτης στο 47’. Ενδιάμεσα ο Παπαδάς είχε δοκάρι ενώ οι γηπεδούχοι πέτυχαν στο 80’ γκολ με κεφαλιά του Κλ. Μπέτση, που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.
Διαιτητές: Χριστοδούλου – Ντόστης, Λιάππης. Μετά την λήξη του αγώνα, παράγοντες της Νίκης διαμαρτύρονταν για κακή διαιτησία εις βάρος τους (ζήτησαν 2 πέναλτυ και γενικά υποστήριξαν ότι είχαν μεταχείριση ομάδας που αγωνιζόταν εκτός έδρας)…
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι, Μηλιώτης, Κλ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Μπιτάκος, Λιβαθινός (65’ Χρ. Μπέτσης), Κιούρκος, Πιπέρας (77’ Μούρτης), Ζερμπίνης, Παππάς (53’ Παναγιωτίδης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης (91’ Παργιανός), Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Κ. Φράγκος (80’ Λευθεροχωρίτης), Παπαδάς, Γουλέτας (87’ Α. Φράγκος), Λάππας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money