Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–2




Ο Παθιακάκης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και πήρε το διπλό μέσα στο Καπανδρίτι από την τοπική ομάδα, που ατύχησε σε αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν είχε και «τελειώματα»! Με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους άρχισε το παιχνίδι, καθώς στο 6’ κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Στέργιος (1-0). Στην συνέχεια ο Μπυρώσης είχε κεφαλιά μόλις άουτ και ο Αθανασόπουλος σε τετ-α-τετ κόπηκε από τον έμπειρο Ράπτη.
Κόντρα στην ροή του αγώνα έγινε το 1-1 στο 38’ με σκόρερ τον πολυτιμότερο παίκτη του Παθιακάκη, τον Ντρένοβα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας και με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε!
Στο β’ ημίχρονο το Καπανδρίτι πάλι διατήρησε την υπεροχή και είχε σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, με τον Μπυρώση και τον Αθανασόπουλο. Μάλιστα, στο τελευταίο 15λεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο την εστία του Ράπτη, που την έσωσε σε δύο περιπτώσεις, όταν σε τετ-α-τετ εξουδετέρωσε σουτ των Μελίρα και Αθανασόπουλου. Στο 82’ ύστερα από κόρνερ, το Καπανδρίτι ζήτησε πέναλτυ (για χέρι του Ρόμπολα) αλλά ο διαιτητής ήταν κοντά στην φάση…
Ο Παθιακάκης στο β’ μέρος άφησε χώρους στους γηπεδούχους και με κινητήριο μοχλό τον Ντρένοβα, δημιουργούσε αντεπιθέσεις και απειλούσε από «στημένα». Στο 86’ η τακτική αυτή απέδωσε καρπούς, όταν ο Αρβανιτάκης έκανε κούρσα από πλάγια και ο Κουτρώνας τον ανέτρεψε εντός περιοχής. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Ντρένοβα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των φιλοξενουμένων. Στο 89’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Πετράκης, για ανάρμοστη συμπεριφορά στον διαιτητή, παρά το γεγονός ότι είχε αντικατασταθεί…
Διαιτητές: Σπίθας – Μπέκας, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Ρακιπλάρι (87’ Β. Παπαϊωάννου), Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Στέργιος (85' Δ. Παπαϊωάννου), Σπ. Τσαλίδης, Καραμπιτιάνης, Αθανασόπουλος, Μπυρώσης, Μ. Τσαλίδης (57' Ν. Μελίρας).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Ράπτης, Μπαλωμένος, Βουρτζάνης, Τσιούμας (74’ Μπότζιος), Κατσαντώνης, Μ. Τασιούδης, Πετράκης (59’ Γιώτης), Ρόμπολας, Μέρο (80’ Τζάος), Ντρένοβα, Αρβανιτάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money