Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0–1




Ο Νικηφόρος πήρε σημαντική νίκη στην Βούλα από τον ισάξιό του Άρη με 1-0. Όμως οι φιλοξενούμενοι (σε αντίθεση με τους γηπεδούχους) είχαν την ωριμότητα και την υπομονή να κρατήσουν την μπάλλα και κατάφεραν στο 55’ να συνδυασθούν περίφημα και με 4-5 πάσσες να τροφοδοτηθεί τελικά ο Τσικριτέας, που σημείωσε με σουτ το 0-1.
Οι γηπεδούχοι τότε «ξύπνησαν», κι άρχισαν να πιέζουν αλλά ο Γιαλεσάκης πραγματοποίησε 2-3 καλές αποκρούσεις σε προσπάθειες των Μαντακίδη, Παπαγεωργίου ενώ μια κεφαλιά του Καβάση στο τέλος (από εξαιρετική θέση) έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στυλιανού στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές σε τραυματισμούς των Καραΐνδρου και Καγιά.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μακρής, Τσαλίκογλου.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Σιδερόπουλος, Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Ταγκούλης (49' Διγενής), Παπαγεωργίου, Λ. Μαντακίδης, Π. Μαντακίδης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Σταμόπουλος (80' Τσιάμης), Καραΐνδρος (71' λ.τρ. Αγγελής), Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Χατζηπαναγιώτης, Στυλιανού, Καγιάς (89' Πραμάτιας), Τσικριτέας, Σταύρακας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money