Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΜΑΡΚΟ 0–0


Φυσιολογικό το τελικό 0-0, σύμφωνα με την απόδοση των αντιπάλων. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με παιχνίδι κέντρου και με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές.
Η Μαρκό είχε δύο καλές ευκαιρίες: Στο 37’ πλασσέ από κοντά του Γαλάνη (άουτ) και στο 40’ κτύπημα φάουλ του Δημητρίου (οριζόντιο δοκάρι). Ο Πρωτέας είχε μόνο ένα φάουλ του Καλιανιώτη από καλή θέση που απέκρουσε ο Γερογιάννης.
Στο β’ ημίχρονο η Μαρκό ήταν καλύτερη αλλά οι παίκτες της έχασαν -και πάλι- πολλές και καλές ευκαιρίες…
Στο 65’ ο Πρωτέας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κοσμάτου και μετά τον τραυματισμό του Κούλιμπη (82’) επιδίωξε να μην δεχθεί τέρμα. 
Όμως, η αναποτελεσματικότητα της Μαρκό ήταν τόση, που δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο από την εξασφάλιση της εκτός έδρας ισοπαλίας.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Τσιαλογιάννης, Περδίκης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Χύκα, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης (82' λ.τρ. Μακρυπίδης), Κοσμάτος, Μούργος, Χρήστου (68' Μπουτσάι), Μαραγκός, Φουτσίνι, Μαμάκος, Καλιανιώτης (89’ Βασιλείου).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Σότα, Κωστής, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου (65' Μπάστας), Ρεγκάκος, Λεβέντης (89' Βοροκλινώτης), Ζαφειρόπουλος.



* Συγγνώμη από παράγοντα του Πρωτέα για συμπεριφορά οπαδού
Το μέλος του Δ.Σ. του Πρωτέα Βασίλης Τσομίδης, με αφορμή την οργανωμένη φραστική επίθεση «φιλάθλου», προς την διαιτητή του αγώνα Πρωτέα-Μαρκό κ. Ελένη Αντωνίου, δήλωσε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά «φιλάθλου» μας προς την διαιτητή κα Αντωνίου, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές αμαυρώνουν την εικόνα του σωματείου μας και μας προσβάλλουν όλους. Ελπίζω ο συγκεκριμένος «φίλαθλος» να αντιλήφθηκε το μέγεθος της ασχήμιας που διέπραξε και να μην το επαναλάβει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money