Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Β2: ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3-1




Η Άρτεμις νίκησε στα Σπάτα με μεγάλη δυσκολία το πολύ αξιόλογο Καπανδρίτι με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 μόλις στο 3’ με τέρμα του Ν. Μελίρα και είχαν καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι άργησαν να βρουν τον ρυθμό τους και μόνο στο β’ ημίχρονο κατάφεραν να ισοφαρίσουν 1-1 με περίεργο τρόπο! Ο Μητσιώνης στο 59’ κόντραρε το βολέ του τερματοφύλακα Κανέλλου και η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα του Καπανδριτίου! Στο 67’ ο Τσούκα κέρδισε πέναλτυ από φάουλ του Κουτρώνα, ο οποίος απεβλήθη με (απευθείας) κόκκινη κάρτα. Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Βασιλείου και έδωσε προβάδισμα στην Αρτέμιδα 2-1. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στην εκπνοή του παιχνιδιού από τον Τσούκα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Παπαδιώτης, Ζέρβας.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Διαμάντης, Βασιλείου, Στουραΐτης (85’ Αβδελάς), Καρόκης, Βογιατζόγλου (51’ Μοιρασγεντής), Λένο, Τσούκα, Τσουκαλάς, Μητσιώνης (70’ Σοτάι).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Αργυρόπουλος, Ζαμπουράς, (59’ Ρακιπλάρι), Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Αθανασόπουλος, Σπ. Τσαλίδης (86’ Βελτανιώτης), Μπυρώσης, Ν. Μελίρας, Καραμπιτιάνης, Μ. Τσαλίδης (70’ Β. Παπαϊωάννου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money