Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Β1: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ




Η κακοκαιρία και η νεροποντή έπληξαν πιο πολύ απ’ όλα, το πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας, αφού ανεβλήθη μία και διεκόπησαν δύο συναντήσεις της Κυριακής 24/11. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η διεξαγωγή των αγώνων (βάσει ΚΑΠ) θα ορισθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου. 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις έγιναν δυνατές λασπομαχίες με νικητές τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών που έφθασε στην κορυφή της βαθμολογίας, τον Αήττητο Σπάτων και την Νίκη Δροσιάς που βελτίωσαν τις θέσεις τους. Αναλυτικά οι λεπτομέρειες ακολουθούν:   

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΩΡΩΠΟΣ
Το νερό που είχε καλύψει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κρυονερίου και η συνεχής έντονη βροχόπτωση, δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του κρίσιμου αγώνα. Ο διαιτητής το ανέβαλε λόγω ακαταλληλότητας γηπέδου. Διαιτητές: Σπίθας – Βάλλας, Περδίκης.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ
Ο αγώνας διεκόπη στο 30’ λεπτό ισόπαλος 1-1, λόγω της τρομερής βροχόπτωσης που έκανε το γήπεδο ακατάλληλο για την συνέχιση του παιχνιδιού.
Μέχρι τότε οι ομάδες πρόλαβαν να σημειώσουν δύο τέρματα. Ο Παμπαιανικός πέτυχε το 1-0 με τον Σέλβια στο 10’ και ο Γέρακας ισοφάρισε 1-1 στο 19’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Δεληβελιώτη. Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Μπέκας, Γκόντα.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Ο αγώνας διεκόπη στο ημίχρονο λόγω της απίστευτης νεροποντής και της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Δεν υπήρχε σκορ (0-0) μέχρι τότε… Διαιτητές: Πολυδωρόπουλος – Γιατράς, Δογαντζής.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Μωρακέας-Δασκαλάκης, Τουλόπουλος, Τούσα, Πετρογιώργος, Τοζάλλι, Λόκου, Διαμάντης, Γεωργίου, Καραγιώργος, Κόλλιας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Ζώτος, Φαραντάκης, Κώνστας, Γκέσουρας, Ράλλης, Τορλαχίδης, Καρατσίκος, Κωνσταντόπουλος, Δρόσος, Σπανουδάκης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 3–2
Λασπομαχία έγινε στα Σπάτα, καθώς το μισό γήπεδο είχε πλημμυρίσει και όταν παιζόταν στο κομμάτι εκείνο του γηπέδου η μπάλλα, η διαχείριση ήταν αδύνατη! Παρά την συζήτηση που έγινε με τον διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα, να μην τον αρχίσει, επικράτησε η άποψη της διεξαγωγής… Έτσι, ο Αήττητος προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, με τέρματα των Λάππα (8’), Μασκλαβάνου (15’) και Παπαδά (25’). Όταν ο Ραμνούς άλλαξε τέρμα (στο β’ ημίχρονο) κατάφερε να σημειώσει 2 γκολ και να μειώσει σε 3-2 για το τελικό σκορ. Στο 75’ ο Μωυσιάδης υπέπεσε σε πέναλτυ και απεβλήθη ως τελευταίος παίκτης που ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση για γκολ. Το πέναλτυ εκτέλεσε στο 78’ ο Τζούτζι και απέκρουσε ο νεοεισελθών τερματοφύλακας Καραογλάνης σε κόρνερ! Όμως, μετά το κτύπημα του κόρνερ ο Μητρεβόλης μείωσε σε 3-1. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 3-2 στο 88’ με τον Α. Μουρίκη. Αμέσως (89’) απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπάκας, για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Καραθανάσης, Πανούτσος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας (77’ Καραογλάνης), Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Μασκλαβάνος, Παπαδάς, Γουλέτας (72’ Α. Φράγκος), Λάππας (82’ Λευθεροχωρίτης).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Βλασσόπουλος (46’ Μητρεβόλης), Μπάκας, Ντούρας, Γ. Μουρίκης, Χαμάμης, Αμάτι, Μήτσης (77’ Ραπτογιάννης), Ζούπα, Τζούτζι, Σαμανίδης (62’ Α. Μουρίκης).

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-2
Η Νίκη επέβαλε την ανωτερότητά της και κέρδισε το παιχνίδι (2-1) με την εμπειρία των παικτών της. Ο γηπεδούχος Αυλώνας είχε αρκετές απουσίες και δύο τραυματισμούς στην διάρκεια του αγώνα, που δεν του επέτρεψαν να φθάσει σε καλύτερο αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστής ο Ζερμπίνης με τα «στημένα» του! Το 0-1 πέτυχε ο Μπιτάκος στο 30’ μετά από κόρνερ του Ζερμπίνη. Ο Αυλώνας ισοφάρισε με τον Μπίζα στο 36’ και το 1-2 έγινε από τον Πιπέρα στο 50’ πάλι μετά από κτύπημα κόρνερ του Ζερμπίνη. Επίσης, ακυρώθηκε γκολ του Ζερμπίνη που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Τραυματίσθηκαν και αντικαταστάθηκαν οι έμπειροι Παλιοσπύροε και Τζιόμαλλος των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι ευχαρίστησαν για την καλή φιλοξενία των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Χιλάς, Γκούβας.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ευάγ. Πάντος, Παλιοσπύρος (44’ λ.τρ. Γαλάτης), Σωτ. Πάντος, Ι. Νάνος, Αναγνωστόπουλος (85’ Σαμπανάι), Ελευθ. Πάντος, Μπίζας, Τζιόμαλλος (35’ λ.τρ. Μαστρογιάννης), Θεοδοσίου, Νακάι.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι, Ιωαννίδης, Κλ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Μπιτάκος, Χρ. Μπέτσης (73’ Λιβαθινός), Κιούρκος, Πιπέρας (87’ Παναγιωτίδης), Ζερμπίνης, Παππάς (66’ Ποροτσίδης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 1–0
Με γκολ από κοντινό πλασσέ του Κομπορόζου στο 10’, ο Αχιλλέας νίκησε τους Νικητές 1-0 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Στο α’ ημίχρονο  οι γηπεδούχοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή αλλά στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν…
Οι κακές καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δημιούργησαν υψηλό βαθμό δυσκολίας στο παιχνίδι.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Β. Γαλάνης. Ο βοηθός προπονητής των φιλοξενουμένων Δ. Κιοσσές (δηλωμένος ως παίκτης με τον αριθμό 18) απεβλήθη μετά το τέλος του αγώνα για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Γενικά, οι φίλοι της Άμυνας δήλωναν μετά τον αγώνα πολύ απογοητευμένοι από την μεταχείριση που έτυχε η ομάδα τους από τους διαιτητές στο συγκεκριμένο ματς. Έγραψαν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα τους ότι «την τελευταία ελπίδα ενός καλού αποτελέσματος, την στέρησαν κάποιοι που θέλουν να λέγονται διαιτητές»! Παραδέχονται, πάντως, στο ίδιο σημείωμα ότι «αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο»…
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Αβραμόπουλος, Κουβέλης (75’ Τσιαδήμας), Μήλας, Σκούταρης, Τσαναχτσίδης, Καρβούνης (85’ Νάστος), Κομπορόζος (60’ Γκολόσι), Τσάκαλος, Σταματόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Τζέγια (83’ Σαββίνος), Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Χερμάνι, Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Ντόντι (46’ Αποστολόπουλος), Ρωμαντζάς (80’ Δρόσος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money