Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–2




Ο Πρωτέας απέκλεισε εκτός έδρας τον Παλληνιακό με 2-1. Ο Πρωτέας έπαιξε πιο δυνατά, ήταν πιο ουσιαστικός -ιδιαίτερα στο β’ μέρος- και πήρε την σημαντική πρόκριση στους 8 του θεσμού. Ο Παλληνιακός με την εμφάνιση που πραγματοποίησε δεν εδικαιούτο καλύτερο αποτέλεσμα!
Προηγήθηκε ο γηπεδούχος Παλληνιακός στο 22’, όταν ο Μπερέτης με τον Σιάσιο συνεργάσθηκαν και ο δεύτερος έβγαλε κάθετη μπαλλιά στον Βασιλό, ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Λαμπρόπουλο, πλάσσαρε εύστοχα (1-0).
Ο Πρωτέας ισοφάρισε (1-1) στο 29’. Σε εκτέλεση κόρνερ, η απομάκρυνση της μπάλλας δεν ήταν καλή από την άμυνα των γηπεδούχων, έγινε νέο γέμισμα στην περιοχή του Καλιανιώτη από πλάγια θέση και με προβολή ο Χρήστου πέτυχε το 1-1. Στο 44′ ο Σιάσιος έβγαλε πάλι τον Βασιλό μόνο απέναντι στον Λαμπρόπουλο αλλά αυτός τον σταμάτησε με τα πόδια...
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, κράτησαν την υπεροχή κι έδειξαν ότι ήθελαν την πρόκριση περισσότερο. Στο 62’ κατάφεραν να σημειώσουν το γκολ της πρόκρισης! Σε γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλλα κτύπησε στον Κοκκινάκη και στρώθηκε στον Χρήστου, που με καλοζυγισμένο πλασσέ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Λεφτάκη για το 1-2.
Ο Παλληνιακός στο υπόλοιπο διάστημα δεν αντέδρασε ουσιαστικά και ο Πρωτέας διατήρησε μάλλον εύκολα το σκορ.
Στο φινάλε οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλοι της ομάδας της Π. Φωκαίας πανηγύρισαν την πρόκριση, που την χρωστούν σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική απόδοση του σκόρερ Χρήστου.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρος, Ντόστης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λεφτάκης, Κούσης, Τσανακτσής (75′ Δημητρακάκης), Αλβανός, Κοκκινάκης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Καββαδίας (57′ Πανακούλιας), Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης (80′ Γεωργιάδης).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Χύκα, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Μούργος, Χρήστου (89’ Λέκα), Κοσμάτος, Φουτσίνι (76′ Τσαμουράς), Μαραγκός, Καλιανιώτης (77′ Μπουτσάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money