Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–3




Με καλή εμφάνιση ο Παλληνιακός πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της μέτριας Δόξας στην Αγία Άννα. Το πέναλτυ που εκτέλεσε άουτ ο Μαβίδης στο 4’ λεπτό (το κέρδισε ο Σάββας από τον Μπούρα), λειτούργησε εντελώς αρνητικά και αποθάρρυνε τους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι έχασαν το ψυχολογικό πλεονέκτημα της έδρας.
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και προηγήθηκαν 0-1 στο 14’ με τέρμα που πέτυχε ο Κούσης. Με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (43’), ο Σάββας κέρδισε δεύτερο πέναλτυ σε ανατροπή του από τον Αλβανό. Ο Δημάκης εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε 1-1.
Το β’ ημίχρονο επιφύλασσε συνεχείς ανατροπές του σκορ, καθώς οι ομάδες παρουσίασαν αμυντικές αδυναμίες… Στο 52’ο Κούνας σημείωσε το 1-2 και αμέσως μετά (53’) ο Δημάκης ισοφάρισε με πλασσέ 2-2. Το τελικό σκορ και την νίκη του Παλληνιακού σφράγισε ο Πανακούλιας στο 78’ με σουτ μέσα από την περιοχή.
Η Δόξα είχε ευκαιρίες στο 50’ και στο 60’ με τον Σάββα ενώ στο 80’ ο Σακελλάρης παραλίγο να ισοφαρίσει αλλά ο Πανακούλιας έσωσε την εστία του επί της γραμμής…
Πολύ καλοί οι διαιτητές Μπουξμπάουμ – Σπίθας, Φαμέλης.
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας (55’ Σακελλάρης), Δ. Νιφόρος, Φιλίππου, Θωμάκος, Ασημακόπουλος (46’ Τσάλεσης), Σάββας (61' Κυριακίδης), Μαβίδης, Δημάκης, Γκίνι, Τσελερίδης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λευτάκης, Μπούρας (61' Δημητρακάκης), Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Δαραμούσκας, Βασιλός (63’ Γεωργιάδης), Κούνας (75’ Μπερέτης), Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money