Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0–1




Το Κορωπί νίκησε και στην Βούλα τον τοπικό Άρη με 1-0, συνεχίζοντας τα επιτυχή αποτελέσματα. Αντίθετα, η ομάδα της Βούλας έμεινε στους 6 βαθμούς και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι είχε δύναμη και αρκετή ένταση.
Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν ρυθμό στα πρώτα 20’ λεπτά της συνάντησης αλλά δεν δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, οι οποίοι ισορρόπησαν το ματς κι έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες να προηγηθούν, με τον Βεϊζάι στο 30’ (βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μιχάλη αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασσέ) και τον Λ. Μαντακίδη (καλό σουτ εκτός περιοχής, μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι)…
Όμως, το Κορωπί σε αντεπίθεση (36’) σημείωσε το πολύτιμο γκολ με σκόρερ τον Αλεξίου, που βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή και με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1.
Λιγότερες φάσεις έγιναν στο β’ ημίχρονο, αφού οι επιθέσεις των παικτών του Άρη, εξουδετερώθηκαν σχετικά εύκολα από τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων. Ήταν ο Παντ. Μαντακίδης στο 70’, που κλώτσησε στραβά την μπάλλα, έγινε κόντρα κι αυτή κατέληξε κόρνερ. Επίσης, ο Παπαγεωργίου στο 82’ πραγματοποίησε ατομική ενέργεια και δύο σουτ στην κλειστή γωνία του Μιχάλη, αλλά ο γκολκήπερ ήταν προετοιμασμένος και παραχώρησε κόρνερ.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν οι δύο αποβολές παικτών της γηπεδούχου: Στο 85’ απεβλήθη ο Διγενής με 2η κίτρινη κάρτα και στο 87’ απεβλήθη ο Χρυσοσπάθης για εξύβριση του διαιτητή. Ο Άρης έχει παράπονα από την διαιτησία…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Αντ. Βλάχος.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Λιλελάρι (52’ Π. Μαντακίδης), Αντάρτης, Σιδερόπουλος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βειζάι, Χρυσοσπάθης, Παπαγεωργίου, Διγενής, Λ. Μαντακίδης. 
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Μουτάφης (75’ Σπηλιόπουλος, 85’ λ.τρ. Γούλας), Πριονίδης, Ματσάγκος, Μουρούτης, Αλεξίου, Λούτζι, Καραΐνδρος, Μινάι, Χαρίσης (86’ Θανόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money