Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0–0


ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0-0: Ανάμικτα συναισθήματα μετά την απίστευτη φάση του 45' λεπτού!

Καλό παιχνίδι, με τον Σαρωνικό σαφώς πιο επικίνδυνο (αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην τελική ενέργεια) και τον Κουβαρά ικανό για το καλύτερο…
Δυνατοί οι αντίπαλοι, επιδόθηκαν αρχικά σε αγώνα «αλληλοεξόντωσης» καθώς το πάθος περίσσευε. Ο Κουβαράς προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην αρχή και είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζατσελλάρι στο 10’. Ο Σαρωνικός πήρε γρήγορα πρωτοβουλία, επέβαλε τον ρυθμό του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δημιούργησε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες:
- Στο 14’ μετά από κόρνερ του Κάππου, «καρφωτή» κεφαλιά του προωθημένου Ζουμπουρλή, ανάγκασε τον τερματοφύλακα Ευδαίμονα σε ενστικτώδη εκπληκτική απόκρουση από 5 μέτρα!
- Στο 45’ σουτ του Ναυπλιώτη από την μικρή περιοχή, μπροστά στο κενό τέρμα του Ευδαίμονα που είχε αποκρούσει προηγηθείσα κεφαλιά του Κάππου, έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ, αφού «έξυσε» το οριζόντιο δοκάρι!
Στο ίδιο περίπου μοτίβο κύλησε και το β’ ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να «κυκλοφορούν» πιο σωστά την μπάλλα και τους γηπεδούχους να «ψάχνουν» τους επιθετικούς τους με μεγάλες μπαλλιές.
Οι σημαντικές φάσεις ήταν 4, δύο από κάθε πλευρά:
- Στο 58’ ο Μπαρλογιάννης έδιωξε άσχημα την μπάλλα από πλάγια σέντρα και ο Θάνο, στον οποίο κατέληξε, πραγματοποίησε από πολύ καλή θέση εντός της περιοχής, σουτ ψηλά άουτ!
- Στο 69’ επικίνδυνη σέντρα από πλάγια αριστερά του νεαρού Ι. Αλεξίου, πρόλαβε την τελευταία στιγμή (μπροστά από τον Πλάκα) κι έδιωξε με κεφαλιά ο Γκοτζιάς.
- Στο 79’ σέντρα του Ζατσελλάρι βρήκε εντός περιοχής τον Παπανικολάου, που έκανε αριστερό σουτ μόλις πάνω από την συμβολή των δοκών, άουτ.
- Στο 89’ συνδυασμός παικτών του Σαρωνικού, βγάζει τον Τσαβδαρίδη σε εξαιρετική θέση βολής αλλά αυτός δεν πλάσσαρε σωστά, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να σκοράρει!
Ο καλός διαιτητής Μαλαμάς, μπορούσε να αποβάλλει (βάσει κανονισμών) ένα παίκτη από κάθε ομάδα, αλλά τους «χαρίσθηκε». Πολύ σωστοί οι βοηθοί Μπουξμπάουμ, Δουλγεράκης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Ι. Αλεξίου, Άγγ. Κερμέζο (70' Παπανικολάου), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Γ. Πρίφτης (53' Χατζηκοκολάκης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Μπούκης, Ζουμπουρλής, Γκοτζιάς, Ι. Κετέογλου, Χ. Κετέογλου (62' Τσαβδαρίδης), Κάππος, Νούρια, Σ. Αλεξίου, Ευαγγελινός (18' λ.τρ. Θάνο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money