Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Β1: ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 4-3




Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις αλλά έντονες συγκινήσεις και αρκετή ένταση στο τέλος, ο Διόνυσος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του ισχυρού Παμπαιανικού με 4-3. Μόλις στο 3’ μετά από κεφαλιά πάσα του Αλ. Λαλαούνη, ο Ντούλας βρέθηκε απέναντι στον Βάγγερ και με ωραίο σουτ έγραψε το 0-1. Ο Διόνυσος αμέσως βγήκε στην επίθεση και στο 20’ μετά από ασθενή απόκρουση του Καραλιώτη, ο Στεφανίδης με σουτ ισοφάρισε 1-1. Στο 27’ ο Καραλιώτης ανέτρεψε τον Στεφανίδη μέσα στην περιοχή, ο Διόνυσος κέρδισε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε ο Καρατσίκος δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Επίσης, στο 35’ ο Στεφανίδης «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Καραλιώτη!
Στο 55’ τραυματίσθηκε στο στόμα ο αρχηγός του Διονύσου Ν. Καρατσίκος, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο 60’ ο Σέλβια με μακρινό πλάγιο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2).
Ο Διόνυσος προηγήθηκε πάλι (3-2) στο 75’, όταν ο Μαρώλιας έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Καραλιώτη. Πολύ γρήγορα (77’) ο Παμπαιανικός ισοφάρισε (3-3) με τον Ντούλα, ο οποίος έπιασε κεφαλιά ψαράκι, μετά από φάουλ του Σέλβια.
Ο Διόνυσος πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 85’ όταν ο Παπασωτηρίου δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του και ο Κωνσταντόπουλος πέτυχε το 4-3. Στο 89’ ο Παξιμάδης έκανε σκληρό τάκλιν με τα δύο πόδια στον Κρητικό, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Λάμπρου και αποχωρώντας έβρισε χυδαία τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του πάγκου του Παμπαιανικού.
Διαιτητές: Λάμπρος – Γκούβας, Βιτσεντζάτος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Ζώτος, Μίσιος, Γκέσουρας, Φαραντάκης, Τορλαχίδης (67’ Μαρώλιας), Καρατσίκος (55’ Καλαθάκης), Παξιμάδης, Δρόσος, Στεφανίδης (52’ Κωνσταντόπουλος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Καραλιώτης, Ιάσ. Λαλαούνης (38’ Κρητικός), Κονδύλης (46’ Ζάχαρης), Παπασωτηρίου, Χατζής, Γκόμπλιας, Σέλβια, Στασινούλιας, Ντούλας, Αλ. Λαλαούνης, Κατσαρός (75’ Κατσικώστας).
* Το Δ.Σ. του Παμπαιανικού εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Διονύσου Ν. Καρατσίκο, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες της ομάδας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money