Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0




Με αποθέματα δύναμης και πάθους οι παίκτες του Συκαμίνου νίκησαν γηπεδούχοι 1-0 την δυνατή Άνοιξη, μετά από αμφίρροπο παιχνίδι. Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο Μπάνας ανατρέποντας τον Μαρκίδη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η φάση άρχισε από οφ-σάιντ και ο βοηθός ανεβοκατέβασε την σημαία! Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Δανίκας, στέλνοντας την μπάλλα άουτ! Η Άνοιξη είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο.
Στο β’ ημίχρονο το Συκάμινο δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με τον Δημητριάδη πρωταγωνιστή, ο οποίος από ευνοϊκή θέση είχε σουτ μόλις άουτ. Στην συνέχεια κεφαλιά του Τυροβόλη προ κενής εστίας έστειλε την μπάλλα λίγο έξω από το τέρμα του Βιγλάκη. Ο τραυματισμός και η αντικατάσταση του ικανού αμυντικού Γκανούδη, δεν είχε επιρροή στην απόδοση των γηπεδούχων.
Έτσι, στο 75’, ο Δημητριάδης κέρδισε φάουλ σε κόντρα επίθεση από τον Αθανασόπουλο, που είδε την 2η κίτρινη κάρτα και απεβλήθη. Την εκτέλεση του φάουλ, από μακρινή απόσταση, ανέλαβε ο Φιλλής, ο οποίος με εξαιρετικό τεχνικό σουτ πέτυχε το 1-0.
Στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού, το Συκάμινο διατήρησε το σκορ και πήρε την μεγάλη νίκη.
Καλοί οι διαιτητές Αντιπαριώτης – Βιτσεντζάτος, Χιλάς.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μπάνας (66’ Γκας), Γκανούδης (70’ λ.τρ. Καραμιχάλης), Κατερίνης, Τυροβόλης, Σουβατζής, Τούκας, Φιλλής, Μαρίνοφ (46’ Δημητριάδης), Τσαγκαράκης.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Καντιδάκης (90’ Ντεληφιλιππίδης), Ζέγκος-Λακαφώσης, Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαπάκης, Μπουσδέκης, Δαρζέντας, Μαρκίδης, Δανίκας (75’ Πολύζος), Βλάχος (65’ Β. Κολώτας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money