Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ, ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ




Η αδυναμία του Αστέρα Γλυκών Νερών να νικήσει εκτός έδρας την ΑΕ Μενιδίου, μπορεί να κράτησε την ομάδα των Γλυκών Νερών στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά οι διώκτες της Αετός Πικερμίου και Ατλαντίς σημείωσαν σημαντικές νίκες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτές οι 3 ομάδες φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Λεπτομέρειες των 3 από τους 5 αγώνες της 5ης αγωνιστικής, ακολουθούν: 

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1–1
Από έναν βαθμό μοιράσθηκαν ο Αστέρας Γλυκών Νερών με την Α.Ε. Μενιδίου, στο γήπεδο Κ. Αχαρνών. Αγωνιστικά ο Αστέρας εμφανίσθηκε μέτριος, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Φάνηκε η κούραση από τα τελευταία συνεχή παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Η γηπεδούχος ΑΕΜ παρ’ ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 21’ λόγω αποβολής του Μυρισκλάβου, προηγήθηκε 1-0 στο 62’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Πέτρου. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αστέρας, ισοφάρισε 1-1 στο 71’ με γκολ του Λ. Βλαχιώτη.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Αχ. Παπαδόπουλος, Δομούζης.
ΑΕΜ: Δριμαρόπουλος, Κεραμιδάς, Σαρηγιαννόπουλος, Ορφανίδης, Ναούμης, Πέτρου, Σούλα, Μυρισκλάβος, Βλάμης (46’ Καλαμιώτης), Ντάσης (72’ Μαρκουτσάς), Ρεμούνδος (46’ Νταλάνι).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Φελέσκουρας, Καραμήτσιος, Τσιλιγκίρης, Σάκκας, Τσάκαλος, Χαμουρίδης, Σουσαμίδης, Κοσμίδης (59’ Λατσούνας), Παυλίδης (76’ Φούκι), Πολυζωγόπουλος, Βλαχιώτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–2
Με δύο γκολ του Βασίλη Μπάμη (ένα σε κάθε ημίχρονο), η Ατλαντίς πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Μενιδίου. Αν και το παιχνίδι ήταν δύσκολο και σκληρό, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια. Απέδειξαν ότι δικαιωματικά θεωρείται εκ των φαβορί της κατηγορίας για άνοδο. Εντυπωσιακή η παρουσία στο γήπεδο της Αγίας Άννας, των φιλάθλων οπαδών του Αστέρα Μενιδίου!
Διαιτητές: Καραθανάσης – Μαγουλάκης, Περδίκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκιόλας, Αμανατίδης, Ρουμελιώτης, Παρίσης, Αθ. Χρυσολωράς, Καψής, Κωστελίδης, Χειμωνίδης, Χατήρας (57’ Γουργιώτης), Αν. Χρυσολωράς (45’ Μετούα), Γαβρίδης (46’ Κατσίλης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Καρύμπας, Τρικαλίτης (59’ Αλίου), Παπαπέτρου, Σπυρόπουλος, Προμπονάς, Χαμπέρης, Μωραΐτης, Μπαμπαλούκας, Αγγελάκος (69’ Μετόχου), Μπάμης, Τσαδήμας (86’ Μηλιώνης).

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ 3–0
Με χατ-τρικ του Σταμέλου στο δεκάλεπτο 65’, 70’, 75’, ο Αμφιάραος σημείωσε στον Κάλαμο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (3-0), επί της μαχητικής Ελπίδας, που οι παίκτες της κουράσθηκαν στο τέλος… Άλλωστε, στο 55’ απεβλήθη και ο Στεργιόπουλος (έκανε «χέρι» σε υποσχόμενη επίθεση για γκολ).
Διαιτητές: Πανούτσος – Παπαβασιλείου, Νίκας.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Μίχας, Κ. Αντωνίου (78’ Νικολάου), Ραδικόπουλος (46’ Μαργέτας), Σακαράκας, Πέππας, Ν. Αντωνίου, Σταμέλος, Μ. Μελίδης, Θεοδωρόπουλος, Μπίμπας, Μώραλης (46’ Κουρούπας).
ΕΛΠΙΔΑ: Γ. Αγγελόπουλος, Στεργιόπουλος, Ε. Αγγελόπουλος, Καραμήτσος (46’ Δ. Σίσκος), Ε. Τσιρικλός, Αριστόπουλος, Παγκρής, Μάρκου, Κίτσας (58’ Χαλιλόπουλος), Τ. Καναπίτσας (23’ Ι. Καναπίτσας), Δημόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money