Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΡΚΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–0




Παιχνίδι με λίγες φάσεις στον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μαρκοπούλου! Η Μαρκό δεν είχε την δυνατότητα να ανοίξει το σκορ και της την προσέφερε ο διαιτητής, ο οποίος είδε πέναλτυ σε φάση που οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε …επαφή!
Οι ομάδες είχαν 2-3 φάσεις της προκοπής σε κάθε ημίχρονο. Ο Μπρούνο Νασιμέντο έκανε ουσιαστικά την μικρή διαφορά υπέρ της Μαρκό. Στο α’ ημίχρονο (20’) ο Νασιμέντο έκανε σουτ που έκοψε επί της γραμμής ο Χατζόπουλος και ο Φυτιλής είχε μια καλή ευκαιρία από πλευράς Εθνικού.
Στο β’ μέρος πάλι ο Νασιμέντο είχε δύο καλές τελικές προσπάθειες στο 70’ και στο 80’ που έσωσε ο τερματοφύλακας Καραλής και ο Μαγκουσοχατζάκης από τον Εθνικό.
Το 1-0 έγινε με κτύπημα πέναλτυ του Λεβέντη στο 69’ και το 2-0 από προσπάθεια του Γαλάνη στο 83’.
Με προβλήματα η διαιτησία του Αρ. Γαλάνη (ειδικά στο β’ ημίχρονο άφησε το παιχνίδι να εκτραχυνθεί με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματισμοί). Σωστοί οι βοηθοί Γουργιώτης, Δουλγεράκης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Λυριτζής (65' Ντούσης), Σιδέρης, Σότα, Κωστής, Κάλης, Γαλάνης, Λεβέντης (85' Μπάστας), Ρεγκάκος, Μπρούνο Νασιμέντο, Ζαφειρόπουλος (80' Δημητρίου).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Μαγκουσοχατζάκης, Ζούρος, Βιβικίδης, Κοκκίνι, Χατζόπουλος, Κότσι, Κωσταντόπουλος (65' Ελευθερίου), Φυτιλής (70' Γεωργάτος), Μαγγίνας (46' Δημητρούδης), Χ. Αηδόνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money