Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΙ 8 ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ



Προσπάθεια του Χρήστου στον αγώνα Κυπέλλου Ατλαντίδος-Πρωτέα 2-4. Ο Χρήστου πέτυχε τα 2 γκολ                           του Πρωτέα στην εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη-πρόκριση επί του Παλληνιακού με 2-1. 


Γενικές πληροφορίες για τα παιχνίδια κυπέλλου της Τετάρτης: Τα αποτελέσματα έφεραν στους 8 της διοργάνωσης 5 ομάδες της Α' κατηγορίας (Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, Μάχη Μαραθώνος, Δόξα Κορωπίου, Λαυρεωτική, Πρωτέας Π. Φωκαίας) και 3 ομάδες της Β' κατηγορίας (Αήττητος Σπάτων, Γέρακας, Κρυονέρι), που έχουν "βαριά ονόματα" και μπορούν να απειλήσουν όλες τις άλλες. 
Αναλυτικά:
Λαυρεωτική – Γλυκά Νερά 2–0
Αστέρας Γλυκών Νερών – Αήττητος Σπάτων 2–3 στα πέναλτυ (1–1 κανονικός αγώνας και παράταση)
Σταμάτα – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 1–3
Μάχη Μαραθὠνος – Νικολακάκης 3–0
Αχιλλέας Κ. Αχαρνών – Δόξα Κορωπίου 1–3
Κρυονέρι – Μαρκό 3–2 στην παράταση (1–1 κανονικός αγώνας)
Παλληνιακός – Πρωτέας Π. Φωκαίας 1–2
Γέρακας – Κουβαράς 4-3 στα πέναλτυ (1–1 κανονικός αγώνας και παράταση)



ΣΤΑΜΑΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-3: Στην Σταμάτα, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου βρέθηκε σε καλή ημέρα και προηγήθηκε γρήγορα 2-0 (σκορ ημιχρόνου). Στο β’ ημίχρονο οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ (η Σταμάτα στο τέλος) για το τελικό 1-3 υπέρ του Ολυμπιακού. Σκόρερς οι Στεφανή 25’, Φώσκολος 42’ και Κατσιγιάννης 70’ από πλευράς νικητών, Κ. Τσεβάς 90’ από πλευράς ηττημένων. Άψογοι οι διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Δ. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Μπόρας, Μαυρίδης (46’Μπενετάτος), Πέππας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Καλλέρης, Κουκάι, Μπερμπάντης (15’ λ.τρ. Κριεμάδης), Χρ. Τσεβάς (29’ Κ. Τσεβάς), Λέκκας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης, Λέκα, Γιουβανέλλης, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Κολώνης, Σουσούνης (52’ Τσουμάνης), Καρποντίνης, Φώσκολος, Στεφανή (75’ Βαζέχα), Κατσιγιάννης (82' Σεβδαλής).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-0: Η Λαυρεωτική κατάφερε να νικήσει γηπεδούχος τα Γλυκά Νερά με 2-0 και να «καλύψει» κάπως το ψυχολογικό και αγωνιστικό κενό που αντιμετωπίζει μετά τις τιμωρίες βασικών στελεχών της. Τα Γλυκά Νερά έπαιξαν καλύτερα μέχρι το 74’ οπότε σημειώθηκε το 1-0 αλλά έμειναν εκτός στόχου, που ήταν η πρόκριση τουλάχιστον στα ημιτελικά του θεσμού. Τα τέρματα της Λαυρεωτικής σημείωσαν στο 74’ ο Τσιριγώτης με κεφαλιά και στο 86’ ο Ασλάνι με σουτ.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Τσαλίκογλου, Β. Τζαφόλιας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σπύρου, Ασλάνι, Δ. Χασιώτης, Χουσεΐν (55’ Μακρής), Παπακωσταντίνου, Βλαντής (46’ Πάνου), Σέμπρος (65’ Μιχαλόπουλος), Τζώρας, Κωσταντινίδης, Γκαβέρας, Τσιριγώτης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Μαστορόπουλος, Χρ. Αντωνόπουλος, Γιαννούλης, Αναστασάκης, Λάβδας, Πανουσόπουλος (70’ Σκρέκης), Νάνος (58' Γ. Παπάζογλου), Παναγόπουλος, Καραμανίδης, Θανατής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΔΟΞΑ Κ. 1-3: Η Δόξα Κορωπίου πήρε νωρίς προβάδισμα (μόλις στο 5’ με διαγώνιο σουτ του Αμπεντινάι) και προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0 μέσα στον Κόκκινο Μύλο επί του Αχιλλέα, που παρέταξε ομάδα εφήβων. Το β’ ημίχρονο ήταν πιο αμφίρροπο, με τον Αχιλλέα πολύ δραστήριο. Πάντως, η Δόξα πιο ώριμη, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον πάντα επικίνδυνο Αχιλλέα και προκρίθηκε με 3-1. Το 2-0 ο Ντα Κόστα με σουτ στο 62’, το 3-0 με κεφαλιά ο επανεμφανισθείς (από τραυματισμό) Βάρδας και το 3-1 με πλασσέ του Παπαχρήστου στο 87’.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Πανούτσος, Λιάππης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μανιώτης, Μαυρουδής, Χορμόβας, Νάστος, Τσαναχτσίδης, Αγγελόπουλος (60’ Τσάκαλος), Καλέσης (70’ Θωμόπουλος), Μουρούτης, Σούρμπης, Χαλβατζής, Κωστόπουλος (46’ Παπαχρήστου).
ΔΟΞΑ: Κ. Παπαδόπουλος, Μαρινάκης, Πάντου, Τσεβδερίκοβ, Τούντας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Αμπεντινάι, Μάζης, Ντα Κόστα (70’ Βάρδας), Σύρος, Μπονές (75’ Ξεφτεράκης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΜΑΡΚΟ 3-2: Στο Κρυονέρι έγινε μεγάλη μάχη, με την ομάδα του Κρυονερίου να γυρίζει το παιχνίδι και να παίρνει την πρόκριση στην παράταση με 3-2! Προηγήθηκε 1-0 η Μαρκό στο 25’ με τον Ρεγκάκο ενώ στο 35’ είχε δοκάρι ο Σιδέρης. Επίσης, αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Μπρούνο Νασιμέντο, ατού της Μαρκό, στο 30’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στην τελευταία φάση του 90λεπτου, με εκπληκτικό κτύπημα φάουλ του Οσμανάι. Στην παράταση, το Κρυονέρι κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 (σκόρερς στο 104’ ο Κεφαλάς και στο 110’ ο Χρυσικόπουλος). Παρά τις προσπάθειες της Μαρκό, που μείωσε στο 118’ με κεφαλιά του Σότα, το ματς έληξε με νίκη – πρόκριση των πρωτοπόρων της Β1 κατηγορίας (3-2). Μετά την λήξη απεβλήθησαν οι Σ. Δεσύλλας και Μουσαράι.  
Διαιτητές: Καπόγλης – Παπαδιώτης, Δουλγεράκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Σκλάβος (75’ Α. Κολώτας), Κανταρέλλης, Καρράς, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης, Κεφαλάς, Σονίδης (55’ Οσμανάι), Χρυσικόπουλος, Β. Κολώτας.
ΜΑΡΚΟ: Αποστολίδης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Σότα, Κωστής, Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας, Ρεγκάκος (85' Λυριτζής), Λεβέντης (88’ Δημητρίου), Μπρούνο Νασιμέντο (30’ λ.τρ. Μουσαράι).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1-1: Στον Γέρακα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 45’ με τον Δεληβελιώτη και ο Κουβαράς ισοφάρισε 1-1 στο 75’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Κερμέζο. Δεν άλλαξε τίποτε στην παράταση και στα πέναλτυ προκρίθηκε ο Γέρακας με 4-3 αφού στα πρώτα 5 κτυπήματα οι αντίπαλοι ήταν ισόπαλοι 3-3. Στο 6ο κτύπημα οι γηπεδούχοι ευστόχησαν και οι φιλοξενούμενοι το έχασαν… Ο τερματοφύλακας Ψυχογιός του Γέρακα (που μπήκε ως αλλαγή στο 118’) απέκρουσε 2 πέναλτυ! Απεβλήθη στο 98’ με 2η κίτρινη κάρτα ο Γεωργόπουλος.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Μακρής, Αντ. Βλάχος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ανδρουλακάκης (118’ Ψυχογιός), Καραμολέγκος (83’ Πογιάννι), Ζούρας, Ζώης, Γεωργόπουλος, Βλαχιώτης, Δεληβελιώτης, Βούρλας (62’ Καρλατήρας), Χρυσανθόπουλος, Πανόπουλος, Δημητριάδης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Μπίκλης (61’ Πλάκα), Σίνης, Θεοδωρίδης, Λιάπης, Χατζής, Άγγ. Κερμέζο, Αθ. Δημητρακόπουλος, Παπανικολάου, Χατζηκοκολάκης (53’ Ζατσελλάρι), Άντ. Κερμέζο (99’ Χρ. Δημητρακόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. – ΑΗΤΤΗΤΟΣ 1-1: Μάχη έγινε και στο γήπεδο Β’ των Γλυκών Νερών, όπου ο Αστέρας, ομάδα Γ’ κατηγορίας, ισοφάρισε 1-1 στο 45’ με αυτογκόλ του Λύγκου, τον Αήττητο Σπάτων που είχε προηγηθεί 1-0 στο 12’ με τον Μασκλαβάνο. Ο Αήττητος είχε και 3 δοκάρια! Το ματς πήγε στην παράταση και τα πέναλτυ… Ο Αστέρας Γλυκών Νερών αστόχησε σε 3 κτυπήματα (όλα άουτ!) και ο Αήττητος προκρίθηκε 3-2 αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Φελέσκουρας απέκρουσε 2 κτυπήματα!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μαγουλάκης, Περδίκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Φελέσκουρας, Κοσμίδης (46’ Λουλάκης), Τσιλιγκίρης, Σακκάς, Τσάκαλος, Χαμουρίδης, Σουσαμίδης, Πολυζωγόπουλος, Φούκι (89’ Λατσούνας), Πράσινος (53’ Παυλίδης), Λ. Βλαχιώτης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος, Μπέκας (76’ Μαργέτης), Παργιανός, Μασκλαβάνος (47’ Παπαδάς).


ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3–0: Η Μάχη απέκλεισε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου τον Νικολακάκη με 3-0 και προχώρησε στους 8 της διοργάνωσης. Και τα 3 τέρματα σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι επέβαλαν την υπεροχή τους στην νεανική ομάδα που παρέταξε ο Νικολακάκης. Σκόρερς της Μάχης ήταν (μέσα σε 15’ λεπτά) ο Παπαδόπουλος στο 48’ με κεφαλιά (μετά από καλοκτυπημένο κόρνερ του Μίχα), πάλι ο Παπαδόπουλος στο 59’ με σουτ πλασσέ και ο Σένε στο 63’ με νέο πλασσέ. Οι φιλοξενούμενοι παρέταξαν ομάδα εφήβων…
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Σπυρόπουλος.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Παιδής (66’ Χατζηλίας), Πάσσαρης, Χατζηπέτρος, Αλ. Κοροβέσης (75’ Καλλιακούδας), Μπούκουρι, Νταής, Σένε, Μίχας (73’ Καχόπουλος), Παπαδόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Πασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Φακίνος (73’ Νίκας), Τσαπανίδης, Κάντζος, Τσάτσας, Συμεωνίδης (73’ Καβάσης), Σπυρίδης (81’ Τέρζιεφ), Κοκκόλης, Πιπινέλλης, Δαμιανίδης. 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–2: Ο Πρωτέας απέκλεισε εκτός έδρας τον Παλληνιακό με 2-1. Ο Πρωτέας έπαιξε πιο δυνατά, ήταν πιο ουσιαστικός -ιδιαίτερα στο β’ μέρος- και πήρε την σημαντική πρόκριση στους 8 του θεσμού. Ο Παλληνιακός με την εμφάνιση που πραγματοποίησε δεν εδικαιούτο καλύτερο αποτέλεσμα! Προηγήθηκε ο γηπεδούχος Παλληνιακός στο 22’, όταν ο Μπερέτης με τον Σιάσιο συνεργάσθηκαν και ο δεύτερος έβγαλε κάθετη μπαλλιά στον Βασιλό, ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Λαμπρόπουλο, πλάσσαρε εύστοχα (1-0). Ο Πρωτέας ισοφάρισε (1-1) στο 29’. Σε εκτέλεση κόρνερ, η απομάκρυνση της μπάλλας δεν ήταν καλή από την άμυνα των γηπεδούχων, έγινε νέο γέμισμα στην περιοχή του Καλιανιώτη από πλάγια θέση και με προβολή ο Χρήστου πέτυχε το 1-1. Στο 44′ ο Σιάσιος έβγαλε πάλι τον Βασιλό μόνο απέναντι στον Λαμπρόπουλο αλλά αυτός τον σταμάτησε με τα πόδια... Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, κράτησαν την υπεροχή κι έδειξαν ότι ήθελαν την πρόκριση περισσότερο. Στο 62’ κατάφεραν να σημειώσουν το γκολ της πρόκρισης! Σε γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλλα κτύπησε στον Κοκκινάκη και στρώθηκε στον Χρήστου, που με καλοζυγισμένο πλασσέ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Λεφτάκη για το 1-2. Ο Παλληνιακός στο υπόλοιπο διάστημα δεν αντέδρασε ουσιαστικά και ο Πρωτέας διατήρησε μάλλον εύκολα το σκορ. Στο φινάλε οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλοι της ομάδας της Π. Φωκαίας πανηγύρισαν την πρόκριση, που την χρωστούν σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική απόδοση του σκόρερ Χρήστου.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρος, Ντόστης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λεφτάκης, Κούσης, Τσανακτσής (75′ Δημητρακάκης), Αλβανός, Κοκκινάκης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Καββαδίας (57′ Πανακούλιας), Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης (80′ Γεωργιάδης).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Χύκα, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Μούργος, Χρήστου (89’ Λέκα), Κοσμάτος, Φουτσίνι (76′ Τσαμουράς), Μαραγκός, Καλιανιώτης (77′ Μπουτσάι). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money