Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Β2: ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–1



Μια ανάσα από την κορυφή του ομίλου βρέθηκε ο αήττητος ΠΑΟ Καλυβίων ύστερα από την εντός έδρας νίκη του επί του Συκαμίνου με 2-1. Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του ενώ οι φιλοξενούμενοι του Συκαμίνου, χωρίς να είναι χειρότεροι σε απόδοση, δεν έχουν την ικανότητα της σωστής ολοκλήρωσης μιας φάσης στην επίθεση!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Χρήστου Μπούτση, κι έχασαν στα επόμενα λεπτά ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Όμως στο 8’ το Συκάμινο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτυ σε χέρι εντός περιοχής του Χριστόπουλου! Μετά το 25’ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και αφού απείλησαν την αντίπαλη περιοχή, τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν 1-1 στο 42’ με γκολ του Φιλλή. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκαν στο πρωτάθλημα εφέτος τα Καλύβια.
Στο  β’ ημίχρονο, η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη πίεσε για να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, το οποίο πέτυχε ο Δημήτρης Οικονομίδης με εξαιρετική ενέργεια στο 70’ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ…
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Μπέκας, Ραδίσης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Δέδες (60’ Χασουράκης), Μιλούκα, Χριστόπουλος, Πετούρης, Χρ. Μπούτσης, Αντ. Οικονομίδης, Κοτλίδας, Γκίνης, Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (75’ Β. Μπούτσης).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Κατερίνης, Καραμιχάλης, Γκας (57’ Φασουλής), Σουβατζής, Ανυφαντής, Φιλλής, Δημητριάδης, Μπάνας, Μαρίνοφ (76’ Παπαπάνου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money