Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ – ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Παλιό σχέδιο του Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας στην περιοχή Διάκου Μάντρες. Προχωρεί η δημιουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε στις 26 Νοεμβρίου 2013 τροποποίηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2013 και συμπεριέλαβε έξι (6) σημαντικά –αθλητικά στην πλειοψηφία τους- έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.
Τα έξι νέα έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα έχουν συνολικό προϋπολογισμό περίπου 3.600.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθούν από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Τα έργα που συμπεριλήφθηκαν είναι τα ακόλουθα:
1.   Εργασίες κατασκευής νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στην Ραφήνα, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
Θα πραγματοποιηθούν εργασίες δημιουργίας νέου γηπέδου στο υπό διαμόρφωση Αθλητικό Κέντρο της περιοχής Διάκου Μάντρες, προκειμένου να αντιμετωπισθούν συσσωρευμένα γραφειοκρατικά και τεχνικά προβλήματα από την αρχική έγκριση του έργου, το έτος 2003.
2.   Εργασίες πλήρους αντικατάστασης χλοοτάπητα γηπέδου Μαραθώνος προϋπολογισμού 951.445 ευρώ.
Θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας σύγχρονων προδιαγραφών και θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο στάδιο Μαραθώνος.
3.   Εργασίες κατασκευής δαπέδου παρκέ προδιαγραφών FIBA στο κλειστό γυμναστήριο Γλυκών Νερών, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ.
Αναμένεται να αντικατασταθεί το υπάρχον δάπεδο (ελαστικού τάπητα) του κλειστού γυμναστηρίου, με ξύλινο δάπεδο σύγχρονων προδιαγραφών, το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όσους το χρησιμοποιούν.
4.   Αποκατάσταση κλειστού γυμναστηρίου Παιανίας, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.
Πρόκειται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης και επισκευής μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και εργασίες συντήρησης του γυμναστηρίου.
5.   Ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου Ποντίων στο Λαύριο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ. Θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ολοκλήρωσης του κτιρίου, που θα στεγάσει το Πολιτιστικό Κέντρο Ποντίων.
6.   Αποκατάσταση δημοτικού εμπορικού κτιρίου περιοχής εργατικών κατοικιών Προφήτη Ηλία Αχαρνών, προϋπολογισμού 469.100 ευρώ. Θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής των ζημιών του συγκεκριμένου κτιρίου, το οποίο μετά την ολοκλήρωσή τους θα χρησιμοποιηθεί από τον δήμο για την στέγαση υπηρεσιών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money