Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ




Ο κ. Χρήστος Στάμος αντιδήμαρχος δήμου Μαραθώνος, παλιός παράγοντας κι εκπρόσωπος ομάδων του Μαραθώνα, και ο κ. Άγγελος Θηβαίος πρώην πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας και παλιό στέλεχος διοικήσεων της ΕΠΣΑΝΑ, ορίσθηκαν με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, ως νέα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής, στην θέση των κ.κ. Σωτήρη Καλαμάρα και Βασίλη Παπαμιχαήλ, οι οποίοι παραιτήθηκαν την περασμένη Δευτέρα 25/11.
Τρίτο μέλος της Επιτροπής είναι η δικηγόρος κ. Μαρία Γρατσία. Η Πειθαρχική Επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά με την νέα της σύνθεση, σήμερα Πέμπτη 28/11, προκειμένου να επικυρώσει τα φύλλα αγώνων της περασμένης αγωνιστικής και να επιβάλλει τις σχετικές ποινές σε παίκτες και σωματεία που αναφέρονται σ’ αυτά.
Στην χθεσινή (Τετάρτη 27/11) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, συμμετείχαν τα 10 από τα 11 μέλη, λόγω απουσίας του β’ αντιπροέδρου Σταύρου Χρυσάφη στο Παρίσι, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί. Την απόφαση για ορισμό των κ.κ. Στάμου και Θηβαίου υπερψήφισαν 8 μέλη, ενώ 3 μέλη τήρησαν διαφορετική στάση. Ψήφισαν την προηγηθείσα γραπτή πρόταση του κ. Χρυσάφη, για επιλογή του δικηγόρου κ. Γ. Παπαβασιλόπουλου, ή είχαν διαφορετικές επιλογές. Σύμφωνα με τα δεδομένα της ψηφοφορίας, τον κ. Παπαβασιλόπουλο ψήφισε ο κ. Αποστολίδης (μαζί με τον κ. Θηβαίο), ο κ. Φλαμπούρης (μαζί με τον κ. Στάμο) ενώ ο κ. Δεστούνης ψήφισε μόνο τον κ. Παπαβασιλόπουλο και λευκό για την άλλη θέση.
* Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Βαγγέλης Τσεβάς, ανακοίνωσε στο Δ.Σ. ότι έχει επιλέξει ως σύμβουλό του τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Αριστείδη Σπανέα, με τον οποίο άλλωστε εδώ και καιρό παρακολουθούν μαζί τους διαιτητές αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.
* Ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Ανδρέας Μπέτσης, εισηγήθηκε και το Δ.Σ. ενέκρινε τον προγραμματισμό των πρωταθλημάτων υποδομών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money