Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1–0







Τυχερό ήταν το Κορωπί, που κατάφερε να πετύχει γκολ στο 94’ και να νικήσει γηπεδούχο την εξαιρετικά βελτιωμένη Δόξα Αγ. Άννας με 1-0.
Στην διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι διατήρησαν σαφή υπεροχή, κι έχασαν σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουν. Όμως η δυναμική πίεση των τελευταίων λεπτών στην αντίπαλη εστία, απέδωσε άλλη μια φορά! Στις καθυστερήσεις ο Λούτζι πέτυχε το 1-0, δίνοντας στην ουσία αυτό που εδικαιούτο η ομάδα του Κορωπίου αλλά πληγώνοντας καίρια την Δόξα Αγ. Άννας που έδωσε σκληρές μάχες για ν’ ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού και είχε πιστέψει στην ισοπαλία, καθώς ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει τον πρώτο της εκτός έδρας βαθμό.
Το λασπωμένο γήπεδο και η δυνατή βροχή (ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο) ανάγκασε τους παίκτες των δύο ομάδων να δώσουν μεγάλη μάχη για να πάρουν το αποτέλεσμα. Στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν 3 φορές σε πολύ ευνοϊκές θέσεις για γκολ αλλά ο τερματοφύλακας Μιχάλης πραγματοποίησε και στις τρείς περιπτώσεις εντυπωσιακές επεμβάσεις! Μετά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και το δεύτερο 45λεπτο εξελίχθηκε σε μονόλογό τους. Στην τελευταία φάση της συνάντησης ο Λούτζι με προβολή από την μικρή περιοχή, πέτυχε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του αλλά και των ηρωικών φιλάθλων, που παρά τις αντίξοες συνθήκες πήγαν στο γήπεδο.
Καλοί οι διαιτητές Λάμπρου – Χόικας, Τσιαλογιάννης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Σπηλιόπουλος, Πριονίδης, Μουρούτης, Λούτζι, Αλεξίου (90' Γούλας), Ματσάγκος (70' Γκουνέλας), Καραΐνδρος, Μινάι, Χαρίσης (79' Θανόπουλος).
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας, Δ. Νιφόρος, Φιλίππου, Θωμάκος, Κωστίδης, Σάββας (69' Βογιατζάκης), Μαβίδης, Δημάκης, Γκίνι (63' Σακελλάρης), Τσελερίδης (46' Κυριακίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money