Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ


Μια περίεργη υπόθεση κλοπής ενός εγγράφου από το γραφείο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής μας καταγγέλθηκε από μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου.
Το ίδιο γραφείο χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, πρόκειται για το πρωτότυπο περυσινό διοριστήριο παρατηρητή διαιτησίας του προέδρου του Συνδέσμου Αριστείδη Σπανέα, το οποίο κάποιοι επιζητούσαν πριν από εβδομάδες στο αρχείο της Ε.Δ. που διατηρεί ο αρχιδιαιτητής Ηλίας Ντάφλος, ο οποίος εκτελεί και χρέη γραμματέα της Επιτροπής.
Το συγκεκριμένο έγγραφο, όπως μας είπαν, εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς τις τελευταίες ημέρες από τον φάκελο που φυλασσόταν. Μάλιστα, από τους καταγγέλλοντες υποστηρίζεται ότι το διοριστήριο εξαφανίσθηκε από το γραφείο –κατά πάσα πιθανότητα- σε ώρες που αυτό ήταν κλειστό, διότι κατά την παρουσία των μελών της διοίκησης του Συνδέσμου και της Επιτροπής Διαιτησίας εκεί, δεν προέκυψε μετακίνηση φακέλων ή άλλου αρχειακού υλικού που μπορεί να είχε σχέση με το συγκεκριμένο έγγραφο! Άλλωστε, ένδειξη διάρρηξης ή άλλης βίαιης παραβίασης του γραφείου δεν παρατηρήθηκε…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money