Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ!



Η διοίκηση της Τριγλίας ανακοίνωσε τα ονόματα των τυχερών παιδιών, που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα συνοδεύσουν τους παίκτες των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στο στάδιο ΟΑΚΑ. 
Μετά από κλήρωση που έγινε στις 30/10 στο γραφείο των υποδομών του συλλόγου, επελέγησαν οι νεαροί αθλητές που θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, στον «ιστορικό» αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι οι: 
01) Κόκκινος Δημήτρης
02) Παπαδόπουλος Γιάννης
03) Αντωνιάδης Γιώργος
04) Παπαδόπουλος Χρήστος
05) Καλπάκης Θάνος
06) Αραπκιλής Θωμάς
07) Σταυρίδης Θοδωρής
08) Κούρκουλας Δημήτρης
09) Ψωμάς Χρήστος
10) Δαμκαλής Θοδωρής
11) Καλογιάννης Νίκος
- αναπληρωματικός Γκούτσιας Σπύρος
Υπενθυμίζεται ότι πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά την εμφάνιση αγώνα (κίτρινη φανέλα, κίτρινο παντελονάκι, μαύρες κάλτσες).

* Εξάλλου, το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα στο ΟΑΚΑ, ανακοίνωσε ότι η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν, τα οποία θα ξεκινήσουν την Κυριακή 3/11 (ώρα 13.15’), από το γήπεδο Ραφήνας.
Η θύρα που παραχωρήθηκε στους φιλάθλους της Τριγλίας από την γηπεδούχο ΑΕΚ, είναι η θύρα 23. Για όσους φιλάθλους θελήσουν να μεταβούν μεμονωμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο, η είσοδός τους θα γίνει από την πύλη Α, απ’ όπου θα εισέλθουν πεζή. Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται και έξω από το διαχωριστικό κιγκλίδωμα, μεταξύ πύλης Α και θύρας 23, από άνθρωπο της Τριγλίας έως και τις 15.00. Μετά την παρέλευση της αναφερόμενης ώρας, οι φίλαθλοι του συλλόγου θα μπορούν να εισέλθουν στην θύρα 23 με εισιτήρια των 10 ευρώ, τα οποία θα προμηθευτούν από οποιοδήποτε εκδοτήριο του Ολυμπιακού Σταδίου. Υπενθυμίζεται ότι η μετάβαση με τα πούλμαν για όλους τους αθλητές των ακαδημιών είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την περιβολή τους, με φόρμα ή μπουφάν της Τριγλίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money