Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 3


Φάση από τον αγώνα Αετού Πικερμίου - Ατλαντίδος 0-0, στο γήπεδο Ραφήνας "Π. Σκούφος" 



Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ 1–2
Με δύο εκπληκτικές εκτελέσεις φάουλ του Δημήτρη Βάρβογλη, ο Αστέρας Αυλώνος γύρισε το ματς και πήρε την νίκη μέσα στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, επί της ΑΕ Μενιδίου με 2-1.
Όλα έγιναν στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού: Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 70’ με τον Σούλα, αλλά ο Βάρβογλης ισοφάρισε στο 75’ και όταν έμεινε με 10 παίκτες η ΑΕΜ, λόγω αποβολής του Καλαμιώτη στο 90’, ο Βάρβογλης με νέο κτύπημα φάουλ στο 91’ πέτυχε το 1-2!
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το 1-0, τραυματίσθηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για 10’ λεπτά περίπου ο Παυλόπουλος, ο οποίος επανήλθε αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, δεδομένου ότι ο προπονητής του Αστέρα Μάρκος Στεφανίδης, είχε στην διάθεσή του μόνο 11 αξιόμαχους παίκτες! Κι αυτοί ήταν γεννηθέντες το 1996 (2), 1997 (4), 1998 (2)!
Καλοί οι διαιτητές Γουρνιάς – Πανούτσος, Δογαντζής.
ΑΕΜ: Δριμαρόπουλος, Κεραμιδάς, Παριανός, Ορφανίδης, Καλαμιώτης, Πέτρου, Σούλα, Σαρηγιαννόπουλος, Βλάμης (70’ Χατζίνας), Ντατσάνι, Ντάσης (63’ Ρούσσος, 83’ Μαρκούτσης).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Χατζημιχαήλ, Κουρούπης, Γιαννακόπουλος, Τσαμέτης, Νικολαΐδης, Βάρβογλης, Παυλόπουλος, Χατζάκης, Παπαδόπουλος, Καπετάνιος, Αποστόλου.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–0
Η Ατλαντίς ήταν εμφανώς καλύτερη και πήρε δίκαιη εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 από τον Αετό Πικερμίου, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» Ραφήνας. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο έμπειροι απέναντι στους μέτριους γηπεδούχους, που είχαν καλύτερο παίκτη τον έμπειρο τερματοφύλακα Μεϊντάνη. Η Ατλαντίς, όμως, δεν ήταν αποτελεσματική. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, κι έδειξε ότι διαθέτει συγκρότημα αξιώσεων για την Γ’ κατηγορία.
Στο β’ ημίχρονο, ο Αετός βελτιώθηκε αλλά όχι αισθητά ώστε να ανησυχήσει σοβαρά την άμυνα της Ατλαντίδας. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν πάλι πολύ κοντά στο γκολ (σε 2-3 φάσεις έχασαν κλασσικές ευκαιρίες απέναντι στον αλάνθαστο Μεϊντάνη) αλλά στην καλύτερη περίπτωση, είχαν δοκάρι με τον Μπάμη! Συνολικά, η Ατλαντίς δημιούργησε κι έχασε οκτώ εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρει, αφού η εδαφική της υπεροχή ήταν εμφανής!
Πολύ καλή η διαιτησία του Μπερέτα. Καλός ο Βάλλας, μέτριος ο Χριστόπουλος.
ΑΕΤΟΣ: Μεϊντάνης, Δεληστάθης (25’ Μποζίνης), Μεζίνι, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Γκρέκος, Κονταρίνης, Μίχο, Ταμιχτσής, Τσέρμος (63’ Καπατσούλιας).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Καρύμπας, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου, Αλίου, Προμπονάς, Χαμπέρης, Μωραΐτης, Μπαμπαλούκας, Σκανδάλης (70’ Θαλασσινίδης), Μπάμης (78’ Αγγελάκος), Τσαδήμας.

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 2–3
Παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις κέρδισε ο Αστέρας Γλυκών Νερών, που επεβλήθη της Δόξας Ποντίων με 3-2, στο γήπεδο Κρυονερίου και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ κατηγορίας, με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες! Στο α’ ημίχρονο ο Αστέρας ήταν πιο παραγωγικός από την Δόξα και προηγήθηκε στο σκορ (1-0) με τέρμα του Λατσούνα στο 40’. Η Δόξα ισοφάρισε (1-1) στο 57’ με τον Θ. Σοφιάνοβ αλλά πολύ γρήγορα (59’) ο Αστέρας ξαναπήρε την πρωτοπορία (1-2), πάλι με γκολ του Λατσούνα… Στο 68’ η Δόξα κέρδισε πέναλτυ αλλά ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας απέκρουσε στο κτύπημα και διατήρησε το 1-2. Λίγο αργότερα (75’) ο Σίτης σημείωσε το 1-3 και στο 88’ «κτύπησε» πάλι ο Θ. Σοφιάνοβ, μειώνοντας για το τελικό 2-3.
Καλοί οι διαιτητές Απ. Παπαδόπουλος – Μπέκας, Νίκας.
ΔΟΞΑ: Μιχαλόπουλος, Τσικνής (62’ Τριανταφύλλου), Χαλίμος, Μισαηλίδης, Ρούντος, Ντάνος, Κωνσταντινίδης (51’ Ντονάς), Θεοχάρης, Θ. Σοφιάνοβ, Καλαμιώτης, Δεληγιαννίδης (46’ Α. Σοφιάνοβ). 
ΑΣΤΕΡΑΣ: Φελέσκουρας, Καραμήτσιος, Τσιλιγκίρης, Σακκάς, Τσάκαλος, Χαμουρίδης, Σουσαμίδης, Πολυζωγόπουλος (72’ Κοσμίδης), Λατσούνας (63’ Πράσινος), Σίτης, Παυλίδης (50’ Γιαννόπουλος).

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 4–2
Τα επεισόδια του τέλους (σ.σ. έχουμε γράψει σχετικά), κάλυψαν τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Ο Θησέας προηγήθηκε 1-0 στο α’ ημίχρονο αλλά ο Παλλαυρεωτικός γρήγορα το «γύρισε» και πριν την λήξη του 45λεπτού, πήρε προβάδισμα με 1-2. Με την έναρξη του β’ μέρους, οι παίκτες του Παλλαυρεωτικού έπαιξαν καλύτερα και απείλησαν αρκετές φορές την εστία των γηπεδούχων, που έβγαιναν σε αντεπιθέσεις… Μάλιστα, σε μια φάση, ο Ζουμάς πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά έφυγε πλάγια και άργησε να τελειώσει την επίθεση, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί να προλάβουν να σώσουν το 1-3 που φαινόταν βέβαιο!
Λίγο αργότερα, ο Θησέας ισοφάρισε 2-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς παικτών και οπαδών του. Ακολούθησε το 3-2 και όταν ο Μ. Ευαγγελίου πέτυχε το 4-2, άρχισαν τα επεισόδια!
Ο διαιτητής Λιάππης (βοηθοί Καραθανάσης, Γκόντα) άργησε να δείξει κάρτες στους παρεκτραπέντες παίκτες, με αποτέλεσμα να «ξεφύγει» η συμπεριφορά τους από το καλώς εννοούμενο αθλητικό πνεύμα και να φθάσουμε στα απαράδεκτα επεισόδια που ακολούθησαν!
ΘΗΣΕΑΣ: Τσατσούλας, Μηναδάκης (63’ Μαργέτας), Μπατής, Κουγιουμτζής, Ζέρβας, Καραγιάννης, Σωτηριάδης, Γρίβας, Μακρυδάκης, Πάπας (73’ Μ. Ευαγγελίου), Μάρκου.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Τζιτζιφάτος, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Πλατανησιώτης, Κυριακάκης, Μπαγιάτσας (80’ Ντάνης), Μπαλοπήτας, Καραμολέγκος (77’ Λαναράς), Ζουμάς, Θεοφανίδης, Μακαρώνης (58’ Ηλίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 2–1
Ο Αμφιάραος άνοιξε το σκορ (0-1) με γκολ του Σταμέλου στο 30’ αλλά ο Αστέρας όχι μόνο ισοφάρισε στο 33’ αλλά προηγήθηκε 2-1 στο 40’ με δύο τέρματα που σημείωσε ο Γουργιώτης. Απευθείας κόκκινη είδε ο Θεοδωρίδης των φιλοξενουμένων, πριν λήξει το ημίχρονο!
Ο Αστέρας κράτησε το 2-1 μέχρι τέλους αλλά είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει την διαφορά. Ο Αμφιάραος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο 15λεπτο, που πέρασαν αναξιοποίητες… 
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κυριαζής, Αχ. Παπαδόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money