Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1–2



Στιγμιότυπο από την συνάντηση Άρη Βούλας - Μάχης Μαραθώνα 1-2
















Σημαντική νίκη της Μάχης, που ευτύχησε να σκοράρει νωρίς στο παιχνίδι και να απογοητεύσει τον γηπεδούχο Άρη, που διαθέτει μια αξιοζήλευτη νεανική ομάδα αλλά χωρίς εμπειρίες και στηρίγματα από έμπειρους παίκτες. Στην πρώτη ουσιαστικά σοβαρή επίθεση της Μάχης, μόλις στο 9’, μετά από κτύπημα φάουλ και αναστάτωση στα καρέ των γηπεδούχων, ο Καρακοζίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα (σιγά-σιγά και γκελαριστή) στα δίχτυα του εμβρόντητου Παππά για το 0-1. Νωρίτερα, στο 3’, ο Άρης είχε σουτ του Παπαγεωργίου που απέκρουσε ο Τσούνης και γενικά διατήρησε εδαφική υπεροχή σχεδόν σ’ όλο το πρώτο 45λεπτο…
Οι κυριότερες φάσεις:
- Στο 18’ μετά από σέντρα του Λ. Μαντακίδη, μόνος του στην περιοχή ο Παπαγεωργίου, έκανε σουτ που απέκρουσε με δυσκολία ο Τσούνης.
- Στο 23’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ σε υποτιθέμενο φάουλ εντός περιοχής του Τσούνη στον Παπαγεωργίου, που βρέθηκε πάλι αφύλακτος κι έτοιμος να σκοράρει…
- Στο 33’ γυριστό εναέριο σουτ του Παπαδόπουλου, από πλάγια θέση εντός περιοχής, κόπησε από σώματα αμυνομένων του Άρη.
- Στο 36’ νέα καλή ευκαιρία της Μάχης αλλά το πλασσέ του Μπούκουρι έστειλε την μπάλλα άουτ.
- Στο 41’ σουτ του Λ. Μαντακίδη από καλή θέση απέκρουσε σωτήρια ο Τσούνης.
- Στο 43’ συρτό ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής του Π. Μαντακίδη, απέκρουσε δύσκολα ο Τσούνης, κι η μπάλλα αφού κτύπησε στο δοκάρι, απομακρύνθηκε από αμυντικούς…
Οι προσπάθειες του Άρη Βούλας να πετύχει τέρμα εντάθηκαν στο β’ ημίχρονο αλλά η αμυντική του συνοχή ήταν προβληματική, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, κυρίως με τον ταχύτατο Παπαδόπουλο, να έχουν πολλές φάσεις για γκολ.
Η εμπειρία και ωριμότητα των Τσούνη, Μίχα και Παπαδόπουλου, έδωσαν καλή ψυχολογία σ’ όλη την ομάδα του Μαραθώνα, σε αντίθεση με τη ομάδα της Βούλας, που έψαχνε για να βρει τον «ηγέτη» της.
- Στο 52’ κτύπησε φάουλ ο Χρυσοσπάθης και ο προωθημένος Διακρούσης με κεφαλιά, ανάγκασε τον Τσούνη σε εξαιρετική απόκρουση. Η μπάλλα κτύπησε στην οριζόντια δοκό και κατέληξε κόρνερ.
- Στο 54’ γυριστό σουτ του Παπαδόπουλου σχεδόν από το πέναλτυ, έστειλε την μπάλλα μόλις ψηλά άουτ.
- Στο 57’ έγινε το 0-2: Ο Μίχας εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά ο Νταής σκοράρησε!
- Στο 60’ μάλλον από θέση οφ-σάιντ, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής στην μικρή περιοχή αλλά έκανε σουτ άουτ.
- Στο 73’ νέο τετ–α–τετ του Παπαδόπουλου με τον Παππά, αλλά το πλασσέ του επιθετικού ήταν χλιαρό και άστοχο.
- Στο 74’ βρέθηκε σε θέση βολής ο Διγενής, το πλασσέ του οποίου αποκρούσθηκε από αμυντικούς της Μάχης, σχεδόν πάνω στην γραμμή τέρματος.
- Στο 78’ ο Άρης μείωσε σε 1-2: Σκόρερ ήταν ο Παπαγεωργίου, με πλασσέ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή.
- Στο 83’ απεβλήθη ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παππάς, όταν βγήκε από την περιοχή του κι έπιασε με τα χέρια τον επερχόμενο Παπαδόπουλο. Τον αντικατέστησε ο Μάρκου.
Καλή η διαιτησία των Κορδολαίμη – Μήταρη, Γουργιώτη.
ΑΡΗΣ: Παππάς, Λιλελλάρι (46' Αντάρτης), Τσιαγκάνης, Σιδερόπουλος, Διακρούσης, Χρυσοσπάθης (83' Μάρκου), Βεϊζάι, Λ. Μαντακίδης, Παπαγεωργίου, Διγενής (89' Καβάσης), Π. Μαντακίδης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα (85' Καραλής), Παιδής, Πάσσαρης, Σωτηριάδης (46' Χατζηπέτρος), Καρακοζίδης, Μπούκουρι (89' Κοροβέσης), Νταής, Σένε, Μίχας, Παπαδόπουλος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money