Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1



Στιγμιότυπο από την περυσινή συνάντηση Νικηφόρου-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου

Την 7η συνεχή νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, με 1-0 επί του Νικηφόρου στο γήπεδο Γέρακα. Έτσι, παραμένει μόνος πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. 
Το πολύτιμο τέρμα σημείωσε στο 37’ ο Καρποντίνης, ύστερα από αμυντικό λάθος και εναλλαγή της μπάλλας μεταξύ του σκόρερ και του Φώσκολου.
Από την πλευρά του, ο Νικηφόρος πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση, ειδικά στο β’ ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες και οι παράγοντές του υποστηρίζουν ότι εδικαιούτο ενός πέναλτυ… 
Το παιχνίδι ήταν γενικά καλό ποιοτικά.
Στο α’ μέρος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν μια εντυπωσιακή ευκαιρία με τον Φώσκολο στο 20’ (απέτυχε σε κεφαλιά από πολύ κοντά), σουτ του Λέκα από πλάγια θέση εντός περιοχής στην συμβολή των δοκών (30’) και μια ακόμη ευκαιρία με κεφαλιά του Αθανασόπουλου. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με μια προσπάθεια του Πελέκη, που κόπηκε στην μικρή περιοχή με υποτιθέμενο φάουλ (ζήτησαν πέναλτυ) και ορισμένες ατελείωτες φάσεις, κυρίως από «στημένα» κτυπήματα.
Στο β’ ημίχρονο πάλι ο Ολυμπιακός δημιούργησε στην αρχή κινδύνους για την εστία του Ρερρέ αλλά δύο φορές ο Αθανασόπουλος (στη μία από 4 μέτρα απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην άλλη η κεφαλιά ήταν μόλις άουτ) δεν κατάφερε να σκοράρει. Όμως από το 60’ και μετά, ο Νικηφόρος επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο! Τότε δημιουργήθηκε η φάση, που αμυντικός των φιλοξενουμένων έκανε χέρι εντός περιοχής, το οποίο ο διαιτητής θεώρησε ακούσιο και δεν έδωσε τίποτα…
Μετά οι παίκτες του Νικηφόρου πείσμωσαν και λίγο αργότερα σουτ του Παπαβασιλείου, ανάγκασε τον Μπαλαφούτη να απογειωθεί για να αποκρούσει στο «Γ» της εστίας του, σώζοντας βέβαιο γκολ. Νέα μεγάλη ευκαιρία (75') σε τετ-α-τετ έχασε ο Πελέκης, καθώς έκανε άψυχο πλασσέ! Και στο 80’ υποδείχθηκε σε αμφισβητούμενη θέση οφ-σάιντ ο Βεντούρης, ενώ έφευγε μόνος του για να ισοφαρίσει…
Οι διαιτητές Μπουξμπάουμ – Πολυχρονιάδης, Παπαδιώτης, δεν είχαν εύκολο απόγευμα και δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Ρερρές, Τσουκαλάς, Χριστόπουλος (59' Τσιάμης), Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Χατζηπαναγιώτης, Δ. Πελέκης (80' Σταύρακας), Πραμάτιας (57' Καγιάς), Τσικριτέας, Βεντούρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Γιουβανέλλης, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Στέλλας, Στεφανή (68' Τσουμάνης), Καρποντίνης (89' Μπαρμπαρούσης), Φώσκολος, Αθανασόπουλος (75' Κολώνης), Κατσιγιάννης.

Διαμαρτυρία του Νικηφόρου
Το Δ.Σ. του Νικηφόρου σε ανακοίνωσή του, που υπογράφει ο πρόεδρος Γιάννης Γκαράνης, διαμαρτύρεται για την διαιτησία του αγώνα της με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, τονίζοντας: 
«Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε χρόνο όταν ο Νικηφόρος παίζει με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, οι διαιτητές “προστατεύουν” την αντίπαλη ομάδα! 
Πέρυσι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απεβλήθη άδικα ο σέντερ-φορ της ομάδας μας. 
Εφέτος, γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με παίκτες εγνωσμένης αξίας και δεν χρειάζεται την όποια προστασία της διαιτησίας. Έχουν το καλύτερο υλικό και γι’ αυτό τους ευχόμαστε “καλή επιτυχία” και να πάρουν τον τίτλο! Δεν έχουμε τίποτα μαζί τους, όπως δεν είχαμε και με την διαιτησία. Στα πρώτα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος ήταν άριστη.
Όμως σ’ αυτόν τον αγώνα, η διαιτησία ήταν εξοργιστική εναντίον του Νικηφόρου. Δεν είναι δυνατόν τόσα λάθη να έγιναν μόνο εις βάρος του Νικηφόρου. Γελούσε όλη η εξέδρα… 
Ο διαιτητής δεν έδωσε δύο πέναλτυ (ένα σε χέρι εντός περιοχής, κι ένα σε κράτημα παίκτη μας εντός περιοχής)! Ο ένας επόπτης δεν μας άφηνε να εκδηλώσουμε επιθέσεις με τις υποδείξεις του! Και τα φάουλ γύρω από τη περιοχή μας, σε 2-3 περιπτώσεις ήταν υπερβολικά, ενώ δικές μας παρόμοιες φάσεις δεν δόθηκαν…
Πραγματικά, σκεφτόμαστε να μην κατέβουμε να παίξουμε πάλι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου! Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο με ισότιμες διαδικασίες. Γι’ αυτό θέλαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να παρευρισκόταν ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης. Πού ήταν ο αρχιδιαιτητής, ο οποίος εμφανίζεται σε αγώνες χωρίς σημαντικό ενδιαφέρον»;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money