Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΙΩ. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ




Ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Π. Ραφτόπουλος, είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του Α.Ο. Αρτέμιδος. 
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, με πολύ αξιόλογους παράγοντες –στην πλειοψηφία τους επιχειρηματίες της περιοχής- προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής 3/11. Ύστερα από έντονη προεκλογική διαδικασία, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. μετείχαν 150 περίπου μέλη του συλλόγου. Δηλαδή, μετά από πολλά χρόνια, υπήρξε πανστρατιά των φίλων του δημοφιλούς Αθλητικού Ομίλου Αρτέμιδος. Και τούτο συνέβη επειδή οι προηγούμενοι διοικούντες είχαν χωρισθεί σε δύο παρέες και δεν μπορούσαν να λάβουν πλειοψηφικές αποφάσεις στις συνεδριάσεις του συμβουλίου!
Στις αρχαιρεσίες έλαβαν μέρος τελικά δύο παρατάξεις, σε δύο χωριστά ψηφοδέλτια και με την παρουσία του έγκριτου νομικού Γιάννη Καραμηνά. Επικράτησε το ψηφοδέλτιο του απελθόντος προέδρου Μάριου Λαμπρόπουλου με 75 ψήφους έναντι 62 ψήφων που έλαβε το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Βουσκουδάκη.
Την Δευτέρα 4/11 η νέα διοίκηση συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Ραφτόπουλος Ιωάννης του Π.
Α’ αντιπρόεδρος: Λαμπρόπουλος Λουκάς.
Β’ αντιπρόεδρος: Παραχεράκης Ιωάννης.
Γενικός γραμματέας: Διαμάντης Δημήτρης.
Ταμίας: Ραφτόπουλος Ιωάννης του Ι.
Υπεύθυνος δημ. σχέσεων: Ρήγας Γρηγόρης.
Μέλη: Μποτζιολής Δημήτρης, Καραγκούνης Ιορδάνης, Καγιόπουλος Δημήτρης, Μάρκου Ελευθέριος, Στρατής Γιάννης, Λερίδης Χρήστος, Βλάχος Σωτήριος, Καββαδίας Ιωάννης, Φουντής Ιωάννης.
Μόνον όσοι γνωρίζουν την προσωπικότητα των μελών του νέου Δ.Σ. του Α.Ο. Αρτέμιδος, μπορεί να αντιληφθούν την «κοσμογονία» που επήλθε στον σύλλογο. Τώρα πλέον, όλοι ελπίζουν να ξαναβρούν οι ομάδες του συλλόγου την παλιά τους αίγλη και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Απομένει η τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λούτσας και η εξασφάλιση αδειοδότησης του γηπέδου, προκειμένου οι ομάδες του Α.Ο. Αρτέμιδος να επιστρέψουν και να αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα. 


* Στη φωτογραφία δίπλα, ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Άρτεμιδος κ. Γιάννης Ραφτόπουλος, με την σύζυγό του και την κόρη του Άννα, δημοτική σύμβουλο Σπάτων-Αρτέμιδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money