Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

O ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…!


Με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, ο Παμπαιανικός ανακοίνωσε ότι η αγωνιστική ομάδα των εφήβων (1996-’97-’98) που θα συμμετέχει στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, θα προπονείται χωρίς την υποχρέωση καταβολής συνδρομής, καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Επίσης, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του συλλόγου και με την υποστήριξη χορηγών, όλα τα παιδιά γεννημένα 2009-2008-2007, θα εγγράφονται στην ακαδημία και θα λαμβάνουν δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου για όλη την σαιζόν 2013-2014. Παράλληλα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών της εποχής, θα υπάρξουν μειώσεις των συνδρομών και σε όλα τα υπόλοιπα ηλικιακά τμήματα, με την βοήθεια χορηγών.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας λειτουργίας του Παμπαιανικού σε επαγγελματικά πρότυπα, ανακοινώθηκε επίσης ότι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, αρχίζει η συνεργασία του Παμπαιανικού και του Γιώργου Χερίδη, με τον επί 6ετία βοηθό προπονητή και νυν στενό συνεργάτη του Σάκη Τσιώλη, σε Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, Άρη Θεσσαλονίκης και Αστέρα Τρίπολης.
Ο κ. Χερίδης, κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος UEFA PRO (από τους λίγους προπονητές στην Ελλάδα που κατέχουν το συγκεκριμένο δίπλωμα), θα αναλάβει (επίβλεψη και συμμετοχή) τις ειδικές προπονήσεις τεχνικής – δύναμης (Π. Μηλιώτης) και τεχνικοτακτικής, με σύστημα κυκλικής προπόνησης, διάρκειας μιάμισης ώρας (με την συμμετοχή τριών προπονητών), όπως εφαρμόζεται μόνο στο εξωτερικό.
Οι ειδικές προπονήσεις θα απευθύνονται προς όλους τους αθλητές της ακαδημίας, αλλά και σε όσους αθλητές εκτός συλλόγου, επιθυμούν να λάβουν εξειδικευμένη προπόνηση με στόχο την προσωπική τους βελτίωση.
Νέος επιστημονικός συνεργάτης του συλλόγου είναι και επίσημα ο Παναγιώτης Μηλιώτης. Πτυχιούχος της σχολής Φυσικής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα βιολογίας της άσκησης (κατεύθυνση εργοφυσιολογίας) και διατριβή στην αθλητική διατροφή σε νεαρούς αθλητές.
Ο κ. Μηλιώτης θα είναι υπεύθυνος για την διεξαγωγή εργομετρικών μετρήσεων, που θα παρέχονται τρεις (3) φορές τον χρόνο, σε όλους τους αθλητές του Παμπαιανικού, μέσω των οποίων –σε συνεχή και στενή συνεργασία με τους προπονητές κάθε ηλικιακού γκρουπ- οι αθλητές θα ακολουθούν εστιασμένη προπόνηση για την βελτίωσή τους. Παράλληλα, βάσει των μετρήσεών τους, θα τους δίνεται ειδικό πρόγραμμα διατροφής για την μέγιστη απόδοσή τους στην άθληση και όχι μόνο.
Επίσης σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσιοθεραπείας SPORTSMED CLUB του κ. Ξαγοράρη, θα υπάρχει κάλυψη φυσιοθεραπειών σε περίπτωση τραυματισμών, καθώς και δωρεάν πελματογράφημα για τους αθλητές του συλλόγου.
Στις υπόλοιπες θέσεις του τεχνικού team συνεχίζουν την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία τους οι κ.κ. Γιάννης Χερίδης, Νίκος Παπακυρίτσης, Παναγιώτης Βύζας και Χρήστος Γκουντάνας (προπονητής τερματοφυλάκων).
Η φιλοσοφία του συλλόγου, να προωθούνται και να δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές των ακαδημιών να συμμετέχουν στην ανδρική ομάδα, παραμένει η ίδια. Ιδιαίτερα μετά την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, που η ανδρική ομάδα του συλλόγου, απαρτιζόμενη από αθλητές της ακαδημίας ηλικίας 16-15 και 14 ετών (πλαισιωμένη από 3-4 εμπειρότερους αθλητές), κατάφερε να τερματίσει 3η στον όμιλό της, δικαιώνοντας τις επιλογές και την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν προπονητές και διοίκηση.
Η έναρξη της νέας σαιζόν θα γίνει στις 19 Αυγούστου, στο γήπεδο Παιανίας. Το τμήμα παίδων, θα αρχίσει εφέτος μίνι προετοιμασία στις αρχές Αυγούστου, σε 2 γκρουπ.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: Μπουρίκα Βούλα 6907 918168 (γραμματειακή υποστήριξη), Γιάννης Παπασωτηρίου 6932 236770 (γενικός αρχηγός), Νίκος Παπακυρίτσης 6934 457923 (υπεύθυνος ακαδημιών).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money