Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ



Πάνδημη ήταν η κηδεία του 72χρονου Δημήτρη Ρούσση, πατέρα του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ Θωμά Ρούσση. Ήταν άνθρωπος υπεύθυνος, σεβαστός οικογενειάρχης και καταξιωμένος, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν σχεδόν όλοι οι συμπολίτες του από το Συκάμινο Ωρωπού, όπως και πάρα πολλοί φίλοι από άλλα μέρη της Αττικής.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Θωμά Ρούσση για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα. Στην κηδεία παρευρέθησαν από την Ένωση οι σύμβουλοι κ.κ. Τσεβάς, Δεστούνης, Νικολάου, Φλαμπούρης, ο αρχιδιαιτητής κ. Ντάφλος, η ηγεσία των διαιτητών κ.κ. Σπανέας, Μικρόπουλος, όπως και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Βακιρτζής.
Ο Δημήτρης Ρούσσης ήταν άνθρωπος αγαπητός, γέννημα-θρέμμα Συκαμιναίος (γεννήθηκε στις 20/1/1941), παντρεμένος με την Ελένη Ρούσση, πατέρας δύο γιων, του Θωμά και του Παναγιώτη (Νότη), είχε και τέσσερα εγγόνια. Στη ζωή του δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό των ανθρώπων που τον γνώρισαν. Μία από τις επιβραβεύσεις των προσπαθειών του αποτέλεσε και η επί 12 χρόνια ανάδειξη του γιού του Θωμά, σε κοινοτάρχη Συκαμίνου. Οδήγησε τον τόπο του στην ανάπτυξη, κι έχει την καθολική αναγνώριση για το έργο του αυτό. Επίσης, ο έτερος γιός του, ο Νότης, συνεχίζει με συνέπεια το επιχειρηματικό έργο του πατέρα του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money